Hmmm. Dziwne. Nie spotkałem się z czymś takim. U mnie w moim argentyńskim
Club Atlético Belgrano de Córdoba też mam graczy którzy kosztują "grosze" ale ponieważ gram systemem rotacyjnym to niemal każdemu daję pograć i odnotowuję wzrosty cen zawodników. Nie tylko juniorów. Ale też graczy kupionych (tak jak w przypadku Keko i Koke o którym wspominałeś). Wg. mnie NIC tak nie podnosi wartości piłkarza jak...regularna gra w pierwszym składzie. Popatrz na to:
Podam Ci to na przykładzie dwóch moich piłkarzy:
Tych dwóch graczy kupiłem z wolnego transferu:
...sprawdź sobie ich wartości...
-
Matías Manrique
-
Luis Miguel Escalada
a już po rozegraniu połowy sezonu...ich wartość drastycznie wzrosła...
Manrique
Escalada
Jak widać wystarczyła im w miarę regularna gra w pierwszym składzie (piszę że "w miarę" ponieważ stosuję rotację zawodników w przypadku ich zmęczenia więc nie grali oni we wszystkich meczach ligowych/pucharowych/towarzyskich)
Weź też pod uwagę że mimo iż wartość tych graczy wzrosła tak szybko to nie zarabiają oni krocie... (patrz:
Manrique )
Dlatego wg mojej wiedzy by wartość zawodnika wzrosła wystarczy go regularnie wstawiać do pierwszego składu. Bez znaczenia na poziom rozgrywek [ja gram w 2 lidze argentyńskiej więc o jakiejś prestiżowej Lidze Mistrzów można zapomnieć
]
Ale oczywiście jest też prawdopodobne że w twoim przypadku wartość twojego zawodnika nie rośnie bo jest to bug w grze :/
Najnowsze posty