Nie znalazłem żadnej odpowiedzi na moje pytanie, więc zadam je tutaj
Jeżeli gram np. w lidze hiszpańskiej, to mam tam takie zespoły jak np.Castilla, prawda. Niestety, nie grają one w żadnej lidze, formalnie. W statystykach po wybraniu piłkarza z drużyny Castilla przy liczbie meczów, bramek, asyst - ma wpisaną ligę, w tym przypadku jest to "Segunda B2". Nie wybrałem w oknie tworzenia gry tej ligi.
I teraz niech ktoś mi powie, czy jeżeli nie mają ustawionych meczów w terminarzu, to czy będą rozwijać się (młode talenty), tak samo szybko jak mieliby ustawione mecze w terminarzu. Powiem tak, statystyki pokazują, że grają w tej lidze, ponieważ mają bramki, asysty, liczbę wystepów.
Aha, niech ktoś wypowie się, kto rozegrał sporo sezonów i jak rozprawił sie z tym problemem.
Po prostu, mam dylemat, czy ustawiać piłkarzom mecze sparingowe, czy zostawić tak jak jest, a chciałbym, aby rozwijali sie w miarę szybko i nie wiem czy ma na to wpływ.
Kiedyś jak grałem w Cm'a 01-02 i grałem Doncaster - to ściągałem młodych zawodników i ich rozwijałem do granic mozliwości - nawet, iż moje rezerwy nie grały w innej lidze, ale jak pamiętam mieli ustawionych "Full" meczów towarzyskich w każdym sezonie. Jestem ciekawy jak jest tutaj.
Najnowsze posty