kadra Ghany / brak 3 bramkarza na mundial...

haszysz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2010, 00:40    Pytanie
lipa

prowadze sporting i objałem ghane. mam termin przydzielenia kadry na mundial... w kadrze tylko 2 bramkarzy, gram na duzej bazie patch 10.0.2 rzecz jasna

w wyszukiwaniu filtrem klubowym , jest 3 bramkarz, ale powolac go nie moge, gdyz nie chce grac w kadrze, interakcje zrobiłem z nim, przekonuje go do powrotu , no ale jest problem... trzeba konynuowac... a nie moge bez udzielenia koniecznek odpowiedzi,,,,

co robic...

zrezygnowac z ghany >

haszysz Partyzant

0
05.01.2010 22:32    #20
nie no , z tym wks to przesadziłem, bo piłkarzy wiecej maja niz ghana. ale ograniczony zasób i cienki, jesli chodzi o graczy z europy

nie ma co do reki wziąść

no ale jak gra chodzi gdy sie dorzuci tych zawodników z 50 krajów ?

i jak to sie dokładnie wybiera

aruna kone ?

haszysz Partyzant

0
05.01.2010 22:34    #21
jak grał w holandii miał takiego fryca, tu mnie koszulka zmyliła bo jak sevill

Guezmir Młody aktywista

0
05.01.2010 22:38    #22
Jak zaczynasz gre i wybierasz wielkość bazy danych, oprócz wyboru małej, średniej , bądź dużej, masz możliwość stworzenia własnej - kliknij to i szybko zorientujesz się co i jak :)

edit:

http://img80(...)hany.png

412 obywateli ghany :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.01.2010 o godz. 22:43

"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Guezmir Młody aktywista

0
06.01.2010 10:27    #23
"murzyński patch" - jak dla mnie cytat roku :D
ciekawe czy ktoś Cię przebije ;)
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.