Strona

Pomysły do wprowadzenia w FM 2007

FManager Proletariat

0
09.04.2006, 12:56    Pytanie
Jakie nowe opcje chcielibyście zobaczyć w FM07. Wpisujcie swoje propozycje.

Kezman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.04.2006 05:43    #70
Szkolki tez oraz filie np Arsenal - Bevern, Ajax Amsterdam - Ajax Cape Town, St. Etienne - Dijon......

Post pomocny

19LEGIA16 Proletariat

0
29.04.2006 13:45    #71
a ja bym chcial zeby mozna bylo grac mecze charytatywne ze np. ktos tam cie wybiera na ten jeden mecz jako trenera tej druzyny i zapraszasz wybranych przez siebie zawodnikow i grasz mecz albo mecze na np stulecie istnienia klubu. chcialbym zeby w ekranie taktycznym mozna bylo dawac zawodnikow na kazda pozycje tak jak to jest zrobione w Pro evolution soccer , zeby bylo losowanie grup np. ligi mistrzow a nie tak jak teraz ze jest tylko w rozgrywkach pucharowych

Post pomocny

adryan Partyzant

0
30.04.2006 08:16    #72
chciałbym zeby nazwiska zawodnikow wytworzonych przez gre nie powtarzaly sie tak czesto,moznaby dodac do bazy jakies nowe nazwiska(mam 4 Zajaców,3 Brożków,3Gorskich).To koniecznoie trzeba zmienic.Przeciez jest tyle nazwisk!!!

Post pomocny

jeziorakFAN Partyzant

0
30.04.2006 16:02    #73
moglby sie pojawic ranking IFFHS;europejski jest wystarczajacy,ale w takim moznaby sie porownywac z druzynami z innych kontynentow

Post pomocny

Uje"s Proletariat

0
09.05.2006 08:59    #74
Moim zdanie powinni wprowadzic tryb 3D i zebu coś się więcej dzialo podczas meczu np.: aby mozna kierować bylo jakims gościem lub grac jak w Fife lub Pro Evo. I menadzer musi miec większy wpływ na calą drużynę, więc więcej rozów z pilkarzami:przed, w czasie i po meczu i na co dzień!

Post pomocny

Uje"s Proletariat

0
09.05.2006 09:04    #75
Ja nie lubie tak ślęczeć przed monitorem dla mnie musi się coś dziać! Pozdrawiam fanów KORONY KIELCE, CRACOWII, POLONI W-WA, STALI MIELEC, SANDECJI NOWY SĄCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Post pomocny

Kezman Partyzant

0
09.05.2006 18:34    #76
To moze jeszcze przydzial mięsia prowadzac klub w lidze rumunskiej?

Post pomocny

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
10.05.2006 15:58    #77
STAL MIELEC DZIEKUJE!! :) z pomysłów które juz wyzej padly super sa: podzal rozbudowy stadionu na etapy (plyta, dach, trybuny, miejsca, POMNIK MANAGERA itd) nastepnie rozmowy z pilkarzami przed, w trakcie po meczu, a takze na codzien po prostu zagadac jak sie czuje w klubie albo dsobie wykreowac lizusa co bedzie dobrze o nas rozpowiadal w szatni i donosil o nastrojach ;) dodalbym tez propozycje mieszkania, domu , samochodu, dziewic, gitary, kota, rocznego zapasu piwa itd dla piłkarza w ramach kontraktu, oraz oczywiscie podzial na małe domki, wielkie wille itd zeby takiego rooneya czyms zatrzymac w realu ;) (to pomysl z Liga Polska Manager), a ustalanie cen biletow sux, bo trzebaby zmieniac przed kazdym meczem, wiecej ludzi przyjdzie na Milan Barcelona niz na KSZO - Łęczna... wiec to mi sie nie podoba...a kasa managera powinna miec odzwierciedlenie w np jego prestiżu międzinarodowego albo cus. no i oczywiscie zeby tych kulkudziesieciu graczy z polski co to mają wskaznik wykanczania akcji za 19-20 straciło ten przwilej bo mnie martwi to w porownaniu chociazby z rooneyem, henry czy raulem... ludzie, ile moglibyscie sluchac przyspiewek kibicow?? 1,2,3??? a hymny LM? jakbym kcial to bym sobie naprawde te MP3 wlaczyl...szkoda czasu! przeciez czas to ... czas to TRENING!! :) twarze i koszulki czy herby to ja od razu w opcjach wylaczam bo nie moglbym patrzec na RASIADLO...tez mi nie potrzeba do szczęścia, przydałby sie tez czasem jakas sytuacja losowa czyli odwolany mecz z powodu dzeszczu, sniegu bo jak dotad przez lat....kilka (od 96 chyba) nie trafiłem na nic takiego. poza tym kilka strzałek w ekranie taktyki, bo przeciez mozna pomocnika wysyłać i na prawo i lewo ;) no i chyba tyle :D jak sobie cos przypomne to napisze...a wspomnialem o pomniku trenera?? :D aha, i nie proscie o wybryki psełdodebili...nie warto tego propagowac, a w prawdzimym swiecie smiec ktory raz zrobil zadyme powinien dostac DOZYWOTNI zakaz wejscia na sportowe imprezy masowe... pozdro for all FM players :)

Post pomocny

"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

jasonx Partyzant

0
11.05.2006 07:43    #78
Moze detal, ale chcialbym moc na MS czy ME ponadawac zawodnikom numery. No i teraz grajac druzyna z Ligi Hiszpanskiej, w europejskich pucharach tez nie ma numerow zachowanych.

No i przede wszystkim, zeby wersja 0.0 nie byla zbugowana tak strasznie jak w kazdej wersji:)

Post pomocny

Kliminho Partyzant

0
11.05.2006 15:41    #79
To tak moze kamera na tele!! Widok stadionu: trybuny itp. 3D Możliwośc bycia asystentem, trenerem skoutem

Post pomocny

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution