STAL MIELEC DZIEKUJE!!

z pomysłów które juz wyzej padly super sa: podzal rozbudowy stadionu na etapy (plyta, dach, trybuny, miejsca, POMNIK MANAGERA itd) nastepnie rozmowy z pilkarzami przed, w trakcie po meczu, a takze na codzien po prostu zagadac jak sie czuje w klubie albo dsobie wykreowac lizusa co bedzie dobrze o nas rozpowiadal w szatni i donosil o nastrojach

dodalbym tez propozycje mieszkania, domu , samochodu, dziewic, gitary, kota, rocznego zapasu piwa itd dla piłkarza w ramach kontraktu, oraz oczywiscie podzial na małe domki, wielkie wille itd zeby takiego rooneya czyms zatrzymac w realu

(to pomysl z Liga Polska Manager), a ustalanie cen biletow sux, bo trzebaby zmieniac przed kazdym meczem, wiecej ludzi przyjdzie na Milan Barcelona niz na KSZO - Łęczna... wiec to mi sie nie podoba...a kasa managera powinna miec odzwierciedlenie w np jego prestiżu międzinarodowego albo cus. no i oczywiscie zeby tych kulkudziesieciu graczy z polski co to mają wskaznik wykanczania akcji za 19-20 straciło ten przwilej bo mnie martwi to w porownaniu chociazby z rooneyem, henry czy raulem... ludzie, ile moglibyscie sluchac przyspiewek kibicow?? 1,2,3??? a hymny LM? jakbym kcial to bym sobie naprawde te MP3 wlaczyl...szkoda czasu! przeciez czas to ... czas to TRENING!!

twarze i koszulki czy herby to ja od razu w opcjach wylaczam bo nie moglbym patrzec na RASIADLO...tez mi nie potrzeba do szczęścia, przydałby sie tez czasem jakas sytuacja losowa czyli odwolany mecz z powodu dzeszczu, sniegu bo jak dotad przez lat....kilka (od 96 chyba) nie trafiłem na nic takiego. poza tym kilka strzałek w ekranie taktyki, bo przeciez mozna pomocnika wysyłać i na prawo i lewo

no i chyba tyle

jak sobie cos przypomne to napisze...a wspomnialem o pomniku trenera??

aha, i nie proscie o wybryki psełdodebili...nie warto tego propagowac, a w prawdzimym swiecie smiec ktory raz zrobil zadyme powinien dostac DOZYWOTNI zakaz wejscia na sportowe imprezy masowe... pozdro for all FM players
Post pomocny
Najnowsze posty