[quote=Mroku]Witam, mam prośbę o pomoc przy doborze odpowiedniego śp do mojego manchesteru united, gram system 4-2-3-1, pewniakiem jest Arturo Vidal, natomiast nie jestem zadowolony ani Carricka ani Andersona, Fletcher gra nieźle ale to taki typowy pracuś, a ja szukam zawodnika który i uderzy z dystansu i pośle fajną piłkę do Rooneya czy skrzydłowych.
Będzie to drugi sezon na patchu 11.3 uaktualnienie v 0.7.
Myślałem nad Modriciem ale może macie jakieś inne ciekawe typy.
Druga sprawa to środkowy obrońca, Ferdinand robi się tylko starszy, a Jones i Smalling to nie ta klasa piłkarza na wyjściową 11 póki co, więc mam dwa typy albo Hummels albo Chiellini.
Trzeci i ostatni problem to wymiana Berbatova na jakiegoś innego napastnika który skutecznie wspierałby rooneya. Co myślicie o Aguero, kóry u mnie jest jeszcze w atletico, jest warty 40 baniek? A może polecacie kogoś wyższego, który umiałby powalczyć w powietrzu, Cavani albo Falcao?
Z góry dzięki za pomoc[/quote]
ŚP Badelj, Sissoko, Hamsik
OŚ Sakho, Otamendi
NŚ Lukaku, Sanogo, Traore, Lewandowski, Nillmar, Rossi, Hulk, Zarate,
Będzie to drugi sezon na patchu 11.3 uaktualnienie v 0.7.
Myślałem nad Modriciem ale może macie jakieś inne ciekawe typy.
Druga sprawa to środkowy obrońca, Ferdinand robi się tylko starszy, a Jones i Smalling to nie ta klasa piłkarza na wyjściową 11 póki co, więc mam dwa typy albo Hummels albo Chiellini.
Trzeci i ostatni problem to wymiana Berbatova na jakiegoś innego napastnika który skutecznie wspierałby rooneya. Co myślicie o Aguero, kóry u mnie jest jeszcze w atletico, jest warty 40 baniek? A może polecacie kogoś wyższego, który umiałby powalczyć w powietrzu, Cavani albo Falcao?
Z góry dzięki za pomoc[/quote]
ŚP Badelj, Sissoko, Hamsik
OŚ Sakho, Otamendi
NŚ Lukaku, Sanogo, Traore, Lewandowski, Nillmar, Rossi, Hulk, Zarate,
Najnowsze posty