Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

kubbuss Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.09.2011 19:35    #5351
[quote=Mroku]Witam, mam prośbę o pomoc przy doborze odpowiedniego śp do mojego manchesteru united, gram system 4-2-3-1, pewniakiem jest Arturo Vidal, natomiast nie jestem zadowolony ani Carricka ani Andersona, Fletcher gra nieźle ale to taki typowy pracuś, a ja szukam zawodnika który i uderzy z dystansu i pośle fajną piłkę do Rooneya czy skrzydłowych.
Będzie to drugi sezon na patchu 11.3 uaktualnienie v 0.7.
Myślałem nad Modriciem ale może macie jakieś inne ciekawe typy.
Druga sprawa to środkowy obrońca, Ferdinand robi się tylko starszy, a Jones i Smalling to nie ta klasa piłkarza na wyjściową 11 póki co, więc mam dwa typy albo Hummels albo Chiellini.
Trzeci i ostatni problem to wymiana Berbatova na jakiegoś innego napastnika który skutecznie wspierałby rooneya. Co myślicie o Aguero, kóry u mnie jest jeszcze w atletico, jest warty 40 baniek? A może polecacie kogoś wyższego, który umiałby powalczyć w powietrzu, Cavani albo Falcao?
Z góry dzięki za pomoc[/quote]

ŚP Badelj, Sissoko, Hamsik
OŚ Sakho, Otamendi
NŚ Lukaku, Sanogo, Traore, Lewandowski, Nillmar, Rossi, Hulk, Zarate,

karolpol Partyzant

0
15.09.2011 20:28    #5352
Cześć ,
W Mojej klubie (Barca) napadł kryzys obrońców . Podstawowi Pique i Kara mają kontuzje na 2-3 miesiące . Rezerwowi to staruszki - Puyol i Ferdinand .
Mam na szczęście otwarty rynek transferowy ,a budżet na transfery 80mln$ .
Moglibyście napisać jakichś dobrych obrońców (wiek 19- 28) ,takich co ,by od razu po transferze byli gotowi do grania .
Mało znam się na obrońcach ,i tylko z 2-4piłkarzy dobrych znam na tą pozycję .
Za pomoc będę b.wdzięczny .

Maciejjol Partyzant

0
15.09.2011 20:59    #5353
[quote=karolpol]Cześć ,
W Mojej klubie (Barca) napadł kryzys obrońców . Podstawowi Pique i Kara mają kontuzje na 2-3 miesiące . Rezerwowi to staruszki - Puyol i Ferdinand .
Mam na szczęście otwarty rynek transferowy ,a budżet na transfery 80mln$ .
Moglibyście napisać jakichś dobrych obrońców (wiek 19- 28) ,takich co ,by od razu po transferze byli gotowi do grania .
Mało znam się na obrońcach ,i tylko z 2-4piłkarzy dobrych znam na tą pozycję .
Za pomoc będę b.wdzięczny .[/quote]
U mnie kapitalnie spisuje sie Varane ale nie wiem czy u ciebie gra jeszcze w lens.

Mroku Partyzant

0
15.09.2011 21:01    #5354
@yankes750
Nie szukam typowego podwieszonego pomocnika pod napastnika, w typie Kaki takiego jak Ganso, chce kogoś jak Fabregas o podobnym stylu gry, grającego jako środkowy pomocnik.
Co do napastnika chce mieć trzech, z których dwóch będzie walczyło o miejsce w 11 czyli Rooney i ten nowy, no i ten trzeci, rezerwowy - Chicharito, także chyba bardziej skłaniałbym się do zakupu Cavaniego, choć marzy mi się Torres albo Dzeko ale mało prawdopodobne by udało mi się ich wyciągnąć.

Falcon Przodownik pracy

0
15.09.2011 21:26    #5355
[quote=Mroku]Witam, mam prośbę o pomoc przy doborze odpowiedniego śp do mojego manchesteru united, gram system 4-2-3-1, pewniakiem jest Arturo Vidal, natomiast nie jestem zadowolony ani Carricka ani Andersona, Fletcher gra nieźle ale to taki typowy pracuś, a ja szukam zawodnika który i uderzy z dystansu i pośle fajną piłkę do Rooneya czy skrzydłowych.
Będzie to drugi sezon na patchu 11.3 uaktualnienie v 0.7.
Myślałem nad Modriciem ale może macie jakieś inne ciekawe typy.
Druga sprawa to środkowy obrońca, Ferdinand robi się tylko starszy, a Jones i Smalling to nie ta klasa piłkarza na wyjściową 11 póki co, więc mam dwa typy albo Hummels albo Chiellini.
Trzeci i ostatni problem to wymiana Berbatova na jakiegoś innego napastnika który skutecznie wspierałby rooneya. Co myślicie o Aguero, kóry u mnie jest jeszcze w atletico, jest warty 40 baniek? A może polecacie kogoś wyższego, który umiałby powalczyć w powietrzu, Cavani albo Falcao?
Z góry dzięki za pomoc[/quote]
Sahin, Schweinsteiger- do pomocy
Lukaku-atak
Hummels-obrona
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

szfedo Przodownik pracy

0
16.09.2011 00:26    #5356
Shawcross, Rodwell, Chiellini, Hummels, Zapata, Otamendi, Subotic, Lovren, Mangane, Bayal, Mbia.

mariaczi123 Partyzant

0
16.09.2011 10:35    #5357
Szukam środkowego pomocnika coś a'la Toni Kroos który nie będzie zbyt dużo kosztował ale będzie w stanie odmienić losy meczu. (budżet 1.2 mln Ł) do BVB pierwszy sezon 11.3 najnowsze uaktualnienie z CmRev.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.09.2011 o godz. 12:16

Maciejjol Partyzant

0
16.09.2011 17:11    #5358
[quote=Maciejjol]Witam ! Wlasnie obronilem tytul mistrza Anglii Tottenhamem, ale kompletnie zawiodla mnie lewa strona defensywy, musialem tam grac Balem, ktory rowniez nie pokazal nic szczegonego na obronie. Wiec poszukuje naprawde klasowego lewego obronce najlepiej mlodego. Sezon 2012-2013 wersja 11.3 cena do 30 mln.

Czekam na ciekawe pomysly :)
[/quote]

Ketil Partyzant

0
16.09.2011 17:21    #5359
Maciejjol- sakho lovren jonny evans?moze alvaro domingues

Rafaldinho97 Partyzant

0
16.09.2011 18:22    #5360
[quote2=Maciejjol][quote=Maciejjol]Witam ! Wlasnie obronilem tytul mistrza Anglii Tottenhamem, ale kompletnie zawiodla mnie lewa strona defensywy, musialem tam grac Balem, ktory rowniez nie pokazal nic szczegonego na obronie. Wiec poszukuje naprawde klasowego lewego obronce najlepiej mlodego. Sezon 2012-2013 wersja 11.3 cena do 30 mln.

Czekam na ciekawe pomysly :)
[/quote]
[/quote2]
Diego Renan, Gabriel Silva, Dodo, Neuton, Fabio.
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.