[quote2=McMoney][quote=wierzbba]Szczerze mówiąc z tej trójki jeśli masz Borje do wyciągnięcia za taki hajs to nawet bym sie nie zastanawial
.
Teraz z kolei prośba z mojej strony panowie, mianowicie potrzebuje prawego i lewego obrońce do Borussi Dortmund. Cena w granicach rozsadku (sądze ze 10 mln euro na każdego z nich styknie). Najlepiej gdyby byli to zawodnicy młodzi, aczkolwiek troszkę juz ograni.[/quote]
Na prawą masz Vrsaljko czy jakoś tak z Dinama Zagrzeb.
A tak teraz może lekko OT ale mógłbyś mi napisać jak się gra Borussią bo zastanawiam się czy nimi nie zacząć. Bo mam wizję, że wywalam Barrios, Kube,Kehla,Fringe,Weidenfellera i tych innych 25+ lat i gram młodziakami jak Goetze, Kagawa, Gundogan, Perisic, Lewy, Gross, Leitner, Schmelzer, Subotic, Hummels itd itd
[/quote2]
Powiem Ci, że ja gram tą młodzieża pierwszy sezon i świetnie sobie radzą. Mimo wszystko korzystam z usług Barriosa jednak z coraz większą przewagą stawiam na Lewandowskiego. Borussia jest bardzo ciekawą drużyną pod warunkiem jednak, że nie będziesz stawiał na samą młodzież bo może to być zgubne, szczególnie jeśli chodzi o europejskie puchary.
Dla Lukkasa polecałbym Arthura Maie i Medojevicia.
Qaz, może Voskamp jako tank ? Obrońca prawy to z pewnością Romario, a na lewą polecam Jorbisona. Jednak nie wiem jak z kosztami co do tego drugiego.
No i oczywiście czy grasz Polakami czy obcokrajowcami również, to osobna kwestia.
Pozdrawiam.
Najnowsze posty