Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

massio3 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.11.2011 18:04    #5531
Poszukuje napastnika do mojego PSG najlepiej lewo nożny, młody z perspektywami. Najlepiej zeby duzo bramek strzelal gram z 2 napastnikami.

Placente Partyzant

0
07.11.2011 18:12    #5532
[quote=wierzbba]Szczerze mówiąc z tej trójki jeśli masz Borje do wyciągnięcia za taki hajs to nawet bym sie nie zastanawial ;).

Teraz z kolei prośba z mojej strony panowie, mianowicie potrzebuje prawego i lewego obrońce do Borussi Dortmund. Cena w granicach rozsadku (sądze ze 10 mln euro na każdego z nich styknie). Najlepiej gdyby byli to zawodnicy młodzi, aczkolwiek troszkę juz ograni.[/quote]

Gabriel Silva z Palmeiras - u mnie w Maladze świetnie sobie radzi, bardzo dobry zmiennik Monreala.
Diego Renan, Martin Montoya, Kevin, Mario, Oczipka ;).

Tak, wybrałem Borje. Cena za Martina jest jednak za wysoka;)

[quote=massio3]Poszukuje napastnika do mojego PSG najlepiej lewo nożny, młody z perspektywami. Najlepiej zeby duzo bramek strzelal gram z 2 napastnikami.[/quote]

Rondon, Malonga, Rodrigo, Tafer, Rochina.

qaz123 Partyzant

0
07.11.2011 20:24    #5533
Witam. Szukam:
Lewego i prawego obrońca do Wisły Kraków z dobrym dośrodkowaniem i zadatkami do ofensywnej gry.
Napastnika - tarana, kogoś potężnego, silnego, skocznego i dobrze grającego głową.
Perspektywiczny, młody rozgrywający - zastępca Meliksona.
Perspektywiczny młody bramkarz - zastępca Pareiki.

Do wydania mam około 3 mln euro. Priorytetem są obrońcy i napastnik.

McMoney Młody aktywista

0
07.11.2011 20:33    #5534
[quote=wierzbba]Szczerze mówiąc z tej trójki jeśli masz Borje do wyciągnięcia za taki hajs to nawet bym sie nie zastanawial ;).

Teraz z kolei prośba z mojej strony panowie, mianowicie potrzebuje prawego i lewego obrońce do Borussi Dortmund. Cena w granicach rozsadku (sądze ze 10 mln euro na każdego z nich styknie). Najlepiej gdyby byli to zawodnicy młodzi, aczkolwiek troszkę juz ograni.[/quote]

Na prawą masz Vrsaljko czy jakoś tak z Dinama Zagrzeb.

A tak teraz może lekko OT ale mógłbyś mi napisać jak się gra Borussią bo zastanawiam się czy nimi nie zacząć. Bo mam wizję, że wywalam Barrios, Kube,Kehla,Fringe,Weidenfellera i tych innych 25+ lat i gram młodziakami jak Goetze, Kagawa, Gundogan, Perisic, Lewy, Gross, Leitner, Schmelzer, Subotic, Hummels itd itd :D
Glory, Glory MAN UNITED !!

Lukkas10 Partyzant

0
07.11.2011 21:58    #5535
[quote=Lukkas10]Elooo!
Poszukuję dwóch zawodników do mojego Lecha (początek 2-ego sezonu, FM 2012). Pozycje jakie muszę obsadzić to: środkowy pomocnik (za Krivetsa - poszedł do Werderu) i środkowy ofensywny pomocnik (za Stilicia - skubany do HSV odchodzi). Kwota jaką mogę przeznaczyć na obu to max. 10 M€ (aczkolwiek nie chciałbym wydawać takiej kasy :P )

PS. Miło by było, aby jeden z nich był zawodnikiem, który podniósłby mi frekwencję XD jednym słowem zawodnik musiałby być "gwiazdą".
Jednakże chciałbym zaznaczyć, że jeden z nich musiałby być prawonożny i umiałby bardzo dobrze wykonywać rzuty wolne! (zależy mi na tym :D)

Pozdro!!![/quote]

Ponawiam prośbę o pomoc w poszukiwaniu grajków do Lecha!!!
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

wierzbba Partyzant

0
07.11.2011 22:46    #5536
[quote2=McMoney][quote=wierzbba]Szczerze mówiąc z tej trójki jeśli masz Borje do wyciągnięcia za taki hajs to nawet bym sie nie zastanawial ;).

Na prawą masz Vrsaljko czy jakoś tak z Dinama Zagrzeb.

A tak teraz może lekko OT ale mógłbyś mi napisać jak się gra Borussią bo zastanawiam się czy nimi nie zacząć. Bo mam wizję, że wywalam Barrios, Kube,Kehla,Fringe,Weidenfellera i tych innych 25+ lat i gram młodziakami jak Goetze, Kagawa, Gundogan, Perisic, Lewy, Gross, Leitner, Schmelzer, Subotic, Hummels itd itd :D[/quote2]
Powiem Ci, że ja gram tą młodzieża pierwszy sezon i świetnie sobie radzą. Mimo wszystko korzystam z usług Barriosa jednak z coraz większą przewagą stawiam na Lewandowskiego. Borussia jest bardzo ciekawą drużyną pod warunkiem jednak, że nie będziesz stawiał na samą młodzież bo może to być zgubne, szczególnie jeśli chodzi o europejskie puchary.

Dla Lukkasa polecałbym Arthura Maie i Medojevicia.
Qaz, może Voskamp jako tank ? Obrońca prawy to z pewnością Romario, a na lewą polecam Jorbisona. Jednak nie wiem jak z kosztami co do tego drugiego.
No i oczywiście czy grasz Polakami czy obcokrajowcami również, to osobna kwestia.

Pozdrawiam.

Lukkas10 Partyzant

0
08.11.2011 14:13    #5537
Dzięki wierzbba, ale (przynajmniej u mnie) nie są oni w stanie zastąpić Stilicia i Krivetsa :P
Swoją drogą następcę Stilicia już znalazłem (później napiszę kto to, bo nie mogę teraz z fma skorzystać ;P).
Aczkolwiek nadal poszukuję Środkowego Pomocnika. Cena max 10 M€ (!). Tylko jest jeden warunek, grajek ten musi być zawodnikiem określanym mianem gwiazdy, zawodnikiem, który ma uznene nazwisko w piłkarskim światku :D
Moż być nawet starszym graczem, byleby podniósł mi troszkę frekwencję na meczach Ekstraklasy i pomógł mi w awansie do Ligi Mistrzów (cel minimum 3. mce w grupie i jak najdalej w Lidze Europy!).
PS. Poluję na Marcosa Sennę (35l.) na wolnym transferze jest, może mi się uda :)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

hapek Partyzant

0
08.11.2011 14:46    #5538

[quote3=Placente][quote2=hapek][quote=Placente]Szukam środkowego obrońcę który z miejsca zastąpi Mathijsen`a, ma być typowym, tradycyjnym obrońcą, najlepiej Hiszpan. Również szukam środkowego pomocnika, grającego ` do przodu `, który poradziłby sobie jako wysunięty lub cofnięty rozgrywający, ktoś a'la Guarin. Guarin odpada. Najlepiej Hiszpan;) Malaga, początek trzeciego sezonu, obaj do 15 mln Ł. [/quote]

obrona to albiol a na pomoc to mozdzenia bym polecal chlopak dobrze sie rozwija[/quote2]

Mam aspiracje grać o mistrza, Możdżeń to mi może Atletico Malagueno wzmocnić. Proszę o poważne odpowiedzi ;)[/quote3]

to co z tego?chlopak ci sie rozwinie to zobaczysz u mnie w Lechu ładuje bramki z 30 metrow i sie szybko rozwija

hapek Partyzant

0
08.11.2011 14:49    #5539
[quote=Lukkas10]Dzięki wierzbba, ale (przynajmniej u mnie) nie są oni w stanie zastąpić Stilicia i Krivetsa :P
Swoją drogą następcę Stilicia już znalazłem (później napiszę kto to, bo nie mogę teraz z fma skorzystać ;P).
Aczkolwiek nadal poszukuję Środkowego Pomocnika. Cena max 10 M€ (!). Tylko jest jeden warunek, grajek ten musi być zawodnikiem określanym mianem gwiazdy, zawodnikiem, który ma uznene nazwisko w piłkarskim światku :D
Moż być nawet starszym graczem, byleby podniósł mi troszkę frekwencję na meczach Ekstraklasy i pomógł mi w awansie do Ligi Mistrzów (cel minimum 3. mce w grupie i jak najdalej w Lidze Europy!).
PS. Poluję na Marcosa Sennę (35l.) na wolnym transferze jest, może mi się uda :)[/quote]

Senna dobry pilkarz ale stary i kibice i zarzad moga byc niezadowoleni z tego ze takiego starego bierzesz do druzyny .Mozdzenia przeciez masz i drygasa na srodek wiec nie wiem czemu sie boicie na mlodych stawiac ja stawiam na mlodych i mi sie to oplaca .A tak do podniesienia frekwencji to spróbuj Kube z borussi nie ta pozycja ale kapitan kadry :D

hapek Partyzant

0
08.11.2011 14:51    #5540
Szukam skrzydłowego do Lecha obojętnie na która strone .Fm 2012. Do 2 mln euro.Chciałbym skrzydłowego który jest szybki i dobrze drybluje i potrafi wykonczyc akcje cos a'la CR7 :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.