Widze, ze to jakas epidemia z tymi nickami :-). A skoro juz ktos poruszyl kwestie cieniasow zaliczajacych zyciowki w meczach z naszymi druzynami to chce powiedziec, ze to jest jakis bug, a w kazdym razie niedopracowanie. Bo jak moze praktycznie w kazdym meczu w druzynie przeciwnej napsuc krwi jakis gosc, ktory w rzeczywistosci ani fizycznie, ani technicznie, ani psychicznie nie bylby w stanie postawic sie zadnemu zawodnikami z takiej mojej druzyny??? Rozumiem, ze raz na jakis czas taka sytuacja moze miec miejsce, ale w 90% przypadkow, kiedy sprawdzalem atrybuty, opisy i dokonania zawodnika, ktory dajmy na to strzelil mi wlasnie 3 bramki, to okazuje sie, ze przez iks sezonow nie strzelil zadnego gola, szybkosc, drybling i wykanczanie akcji ma na poziomie 5, o pozostalych atrybutach nie wspomne. I nie mialbym nic przeciwko , gdyby nie to, ze moi wyselekcjonowani i swietnie wyszkoleni zawodnicy w takich meczach nie moga (lub silnik gry im nie pozwala) strzelic z metra do pustej bramki.
To tyle w kwestii zalu :-).
A w kwestii walkow to dzien, w ktorym najdzie mnie ochota ponownego wgrania save'a po porazce bedzie moim ostatnim dniem stycznosci z FMem :-). Jedno mnie zastanawia, komu chce sie siedziec iles tam minut przed kazdym meczem i czekac, az save sie zapisze, a pozniej czekac drugie tyle, zeby to odtworzyc??? Zakladam, ze ludzie zapisuja gre tylko przed meczem, a nie co wirtualny dzien, zeby wyeliminowac niemile przypadki losowe w rodzaju kontuzji, czy zlego losowania w pucharach :-).
Najnowsze posty