No ja wiem ale za jakieś 3-4 lata moi Polacy z mojego Makuru FC dostaną obywatelstwo. Wtedy zasiąde za sterami Wysp i poprowadze moją kadre do wiktorii
Tak poza tym to zdobyłem 4 miejsce na Klubowych MŚ pokonując mistrza Azji i Japonii, przegrywając w półfinale z Liverpoolem 1-6 i z LA Galaxy w meczu o 3 miejsce 3-0. Mam na koncie 3,5 mln euro. Ostatnio była blisko zmiana prezesa ale nie doszło to do skutku. Stopniowo rośnie mi frekwencja. Teraz na meczach jest po 5 tysięcy ludzi. Ale stadion ma pojemność 30 tysięcy więc o nowych moge zapomnieć. A mam takie pytanie: Jeśli rozbuduje baze treningową lub o.młodzieżowe to wszystkie kluby będą z niej korzystać? No bo stadion jest jeden więc pewnie i zaplecze będzie wspólne.
Odnośnie tematu: Coś się w lidze ruszyło
Piąty czołowy klub zatrudnił 19letniego Sudańczyka który całkiem nieźle sobie radzi w lidze. Myśle że to dobry początek
Poza tym reprezentacja doda troche smaczku tej grze bo wygrywanie wszystkiego w lidze zaczyna nudzić
EDIT: Temat do zamknięcia. Klub przeszedł na zawodostwo. Zmienił się prezes ( z Salomończyka na Polaka
) który zainwestował w baze treningową i szkółke. Mi pozostaje czekać na nowy stadion i powołanie do reprezentacji Wysp bo narazie... mnie nie chcą!
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 23.01.2010 o godz. 13:54
Najnowsze posty