Konferencje

Waldas133 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.03.2010, 17:16    Pytanie
Nie rozumiem jak grałem w FM2009 było ok, a tu zawsze piszę, że zespół odebiera moje wypowiedzi negatywnie, nawet jak dam żeby asystent za mnie to ogarnął. Nic już z tego nie kapuje. Mam wgrany tylko 1 patch, może to jakiś bugg???? Teraz net mi słano cyka jak będzie lepiej to ściągne nowy patch.

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.03.2010 17:18    #1
Może naprawdę ich (za)często krytykujesz, nawet po dobrych meczach.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.03.2010 17:19    #2
z tego co zauwazyłem zespoł źle odbiera Twoje wypowiedzi w mediach jak faworzyujesz pojedynczego gracza...
(L)

parachutes Młody aktywista

0
21.03.2010 00:00    #3
[quote=Waldas133]Nie rozumiem jak grałem w FM2009 było ok, a tu zawsze piszę, że zespół odebiera moje wypowiedzi negatywnie, nawet jak dam żeby asystent za mnie to ogarnął. Nic już z tego nie kapuje. Mam wgrany tylko 1 patch, może to jakiś bugg???? Teraz net mi słano cyka jak będzie lepiej to ściągne nowy patch.[/quote]
ztegocopiszeszwychodzijedenwielkibełkot możeprzemyślcochcesznapisaćinapisztojeszczerazwierzężeCisięudapowodzenia

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.03.2010 o godz. 00:01

-Why is 6 afraid of 7? - Because 7 8 9.

Bartuniuniu Partyzant

0
21.03.2010 00:27    #4
[quote2=parachutes][quote=Waldas133]Nie rozumiem jak grałem w FM2009 było ok, a tu zawsze piszę, że zespół odebiera moje wypowiedzi negatywnie, nawet jak dam żeby asystent za mnie to ogarnął. Nic już z tego nie kapuje. Mam wgrany tylko 1 patch, może to jakiś bugg???? Teraz net mi słano cyka jak będzie lepiej to ściągne nowy patch.[/quote]
ztegocopiszeszwychodzijedenwielkibełkot możeprzemyślcochcesznapisaćinapisztojeszczerazwierzężeCisięudapowodzenia[/quote2]

Masz jakieś problemy ze sobą ? Odczep się od chłopaka a swoją frustrację przelewaj w bardziej cywilizowany sposób. Zdarza mi się poczytywać na suflerze i zauważyłem że najczęściej aroganckie oraz pełne ironii wypowiedzi są okraszone Twoim pseudonimem. Rozumiem, zdarza się jesteś sfrustrowany, zirytowany ale to nie znaczy że możesz jeździć po kimś i komentować bezceremonialnie czyjeś wypowiedzi. Zastanów się nad sobą bo zachowujesz się trochę jak marny prowokator - tak to oceniam i sorry jeżeli Cie uraziłem...tyle w temacie pzdr dla normalnych ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.03.2010 o godz. 00:28

0
21.03.2010 00:43    #5
Nie uraziłeś mnie i nie jestem sfrustrowany :) Staram się tylko w jakiś sposób (mniej lub bardziej irytujący) powalczyć o to by ludzie pisali po polsku. Nie oceniam nikogo, jedynie próbuję pokazać, że pisanie potoku słów może jest dobre w gadu-gadu, ale na forach, suflerach i w innych tego typu miejscach świadczy o braku szacunku dla czytających.

PS. desperacko przydałby mi się teraz ktoś, kto by mnie wsparł, bym nie wyszedł na sfrustrowanego idiotę :D Pozdrowienia dla nienormalnych!

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
21.03.2010 00:52    #6
Na temat panowie, na temat. :) Poglądy o poprawności językowej przekażcie sobie na gg lub donosami ;)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

0
21.03.2010 01:02    #7
A Ty co szpanujesz postami na ciemnym tle? :D
gg nie mam, a donosa to sobie włożę palec najwyżej :)
Nie zrozumiałem pierwszego posta, zwróciłem uprzejmie (ironicznie i arogancko) uwagę by prościej i czytelniej precyzować swoje myśli, ot co!

Baphometh Młody aktywista

0
21.03.2010 01:10    #8
[quote3=Bartuniuniu]tyle w temacie pzdr dla normalnych ;)
[/quote3]
hehe, nie ma to jak szukać sobie zwolenników w ten jakże wyszukany sposób. Parachutes dobrze zwraca uwagę na pisownię i formę, bo czytam to trzeci raz i dość powoli ogarniam.

btw: A może po prostu za dużo od nich wymagasz?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.03.2010 o godz. 01:11

Kibol - w Poznaniu i okolicach określenie niemal od początku kojarzone z kibicem Kolejorza.
http://kibole.wiaralecha.pl/
Mistrz, mistrz, Kolejorz!

Bartuniuniu Partyzant

0
21.03.2010 01:34    #9
Nie chciałem dyskutować ale widzę że mój głos rozniósł się szerokim echem więc pisze tak, Parachutes swoimi wypowiedziami szukasz zaczepki i zauważyłem to wiele razy. A co do poprawnej pisowni, owszem zgadzam się ale nie zapominajmy też o tym, że nie należy nikogo dyskryminować i przesadzać z krytycyzmem, a nóż widelec ten ktoś kogo podsumowałeś jest dyslektykiem ? Może zgłoś się do Rządu i poproś o zmianę z Partyzanta na Naczelnego Ortografa ? Taka mała rada : wyluzujcie trochę bo za bardzo się spinacie ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution