[quote2=parachutes][quote=Waldas133]Nie rozumiem jak grałem w FM2009 było ok, a tu zawsze piszę, że zespół odebiera moje wypowiedzi negatywnie, nawet jak dam żeby asystent za mnie to ogarnął. Nic już z tego nie kapuje. Mam wgrany tylko 1 patch, może to jakiś bugg???? Teraz net mi słano cyka jak będzie lepiej to ściągne nowy patch.[/quote]
ztegocopiszeszwychodzijedenwielkibełkot możeprzemyślcochcesznapisaćinapisztojeszczerazwierzężeCisięudapowodzenia[/quote2]
Masz jakieś problemy ze sobą ? Odczep się od chłopaka a swoją frustrację przelewaj w bardziej cywilizowany sposób. Zdarza mi się poczytywać na suflerze i zauważyłem że najczęściej aroganckie oraz pełne ironii wypowiedzi są okraszone Twoim pseudonimem. Rozumiem, zdarza się jesteś sfrustrowany, zirytowany ale to nie znaczy że możesz jeździć po kimś i komentować bezceremonialnie czyjeś wypowiedzi. Zastanów się nad sobą bo zachowujesz się trochę jak marny prowokator - tak to oceniam i sorry jeżeli Cie uraziłem...tyle w temacie pzdr dla normalnych
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.03.2010 o godz. 00:28
Najnowsze posty