supertalenty w polsce

88borek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.03.2010, 10:28    Pytanie
powiedzcie mi czemu nigdy nie znalazlem zadnego supertalentu w naszym kraju, tyle lat gram w ta gre, a gra nigdy nie wygenerowala rzeznika pokroju dejny bonka czy laty

za to inne kraje wypuszczaja ich mnostwo, najswiezszy wymiatacz to zawodnik pochodzacy z gruzji

macias173 Młody aktywista

0
27.03.2010 14:05    #10
Dziwna jest ta nasza Polska w FM. ;| Gram Lechem i co prawda mam kilka perełek, ale lepsi Polacy generują się na zachodzie. W takim Partizanie, a nawet Cluj znalazłem kilku świetnych polskich chłopaków.

W sumie też można zrobić stary sposób z tymi szaraczkami. Zaznaczam wszystkich zawodników z mojego składu juniorów ( Lech II ) i przenoszę ich do pierwszej drużyny, tak że nikt nie zostaje w juniorach. Za kilka dni gra wygeneruje mi następnych 11 szaraków z którymi mogę podpisać kontrakt. Tak mi się trafiło 3 którzy później przebili się w Interze, Udinese i Liverpoolu. ;)
How to Save a Life?

88borek Partyzant

0
27.03.2010 14:14    #11
atixavi ale gdzie tej perelce do tego gruzina co pokazalem... jedynie moze mu buty pucowac, choc nie powiem, jak na polaka to chyba jeden z lepszych wygenerowanych jakiego widzialem ;]

a jest mozliwosc powolac do repry jakiegos np. brazyliczyka ktory gra w wisle od 5 lat i ma obywatelstwo polski?

macias173 Młody aktywista

0
27.03.2010 14:38    #12
Tak, jest taka możliwość. O ile taki zawodnik nie grał już w dorosłej reprezentacji swojego kraju, i chciałby grać dla Polski. ;]
How to Save a Life?

vivaldi9 Partyzant

0
27.03.2010 14:59    #13
Czyż nie jest dobry? Wygenerowany w pierwszym sezonie gry;D
ZAGŁĘBIE! PO ŻYCIA KRES!

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
27.03.2010 15:51    #14
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

hQ Partyzant

0
27.03.2010 16:12    #15
Mojemu koledze w FM 10 trafił się świetny newgen z Polski. Znalazł się w Bełchatowie i poszedł w pierwszym okienku do Arsenalu. To zależy jak się komu trafi. Jedna osoba będzie grała kilkanaście lat karierę i nie znajdzie dobrego polskiego talentu, a drugi nie zagra pełnego pierwszego sezonu i trafi mu się dwóch takich wymiataczy.
Polska Gola

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.03.2010 19:17    #16
Prowadząc Wisłę w FM 2006 miałem po 6 latach gry 9 polaków w pierwszej jedenastce, a druzyna osiągała poziom ćwierćfinału LM. Miałem taką magiczną 6stkę, o którą zabiegały Inter, Chelsea, Barcelona. Było to wprawdzie dawno, ale w każdym FM-ie wygląda to podobnie. Perełki będą się zdarzać, ale nieregularnie.

Kuba Błaszczykowski byłby nikim, gdyby nie miał wujka, który załatwił mu transfer do Wisły. Jest to niestety patologia polskiej piłki. W FM-ie tak źle nie jest, ale czasem trzeba takiej perełce pomóc - nie czekać, aż uschnie w zapyziałym klubie z 2 czy 3 ligi, tylko wyciągnąć go od razu, i szlifować. Jak okaże się fałszywa - trudno. Ale W Polsce taki talent, z którego może (bardzo ważne słowo - może!) wyrosnąć światowa gwiazda, rodził się w poprzednich FM-ach raz na rok. Średnio. W FM 2010 po pierwszym sezonie widzę już trzech potencjalnych, zobaczymy, co z Nich wyrośnie :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

kuq14 Partyzant

0
27.03.2010 20:20    #17
Mi w Realu znalazł się w drugim sezonie całkiem dobry polski napastnik Karol Robak

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution