Witam ! Mam problem z moim zawodnikiem, najlepszym zawodnikiem. W grze i w realu. Nani jest moim ulubionym pilkarzem, wystawiam go w pierwszym skladzie regularnie, zdejmuje go tylko wtedy gdy jest zmeczony, jednak zauwazylem, ze zainteresowalo sie nim pare klubow. Inter, Milan, Real, Villarreal itd. Nani jest wyceniany na 6,5 mln $ a oferty sa w wysokosci 8$ a wiec odrzucalem wszystkie oferty. Po chwili Nani byl niezadowolony ze mnie i umieszczony zostal na liscie transferowej na wlasne zyczenie. Kontraktu przedluzyc nie chce, wiec zatrzymywac go nie bede.Go away. Jednak ja, Angela di Marie ( pewnie zna go co 3 uzytkownik, moze nawet mniej ) kupilem za 10,75 mln $, wiec sprzedajac Naniego za 8 mln $ wyjde niekorzystnie. A wiec do sedna, sprzedam gnojka skoro chce odejsc, ale za minimum 17-20 mln $ Wiec czy jest szansa ze zainteresuja sie nim w takiej cenie ? I mam nadzieje, ze gdy dostane oferte godna 20mln $ za rok czy dwa, Nani nie odawali mi takich numerow ze nie bedzie chcial grac w zespole lub ''zle'' gral w 1 skladzie. Moze to glupie pytanie, ale czy jest taka mozliwosc w FM ? ;D
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Najnowsze posty