Niezadowolenie pilkarza

N-Dubz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.03.2010, 17:29    Pytanie
Witam ! Mam problem z moim zawodnikiem, najlepszym zawodnikiem. W grze i w realu. Nani jest moim ulubionym pilkarzem, wystawiam go w pierwszym skladzie regularnie, zdejmuje go tylko wtedy gdy jest zmeczony, jednak zauwazylem, ze zainteresowalo sie nim pare klubow. Inter, Milan, Real, Villarreal itd. Nani jest wyceniany na 6,5 mln $ a oferty sa w wysokosci 8$ a wiec odrzucalem wszystkie oferty. Po chwili Nani byl niezadowolony ze mnie i umieszczony zostal na liscie transferowej na wlasne zyczenie. Kontraktu przedluzyc nie chce, wiec zatrzymywac go nie bede.Go away. Jednak ja, Angela di Marie ( pewnie zna go co 3 uzytkownik, moze nawet mniej ) kupilem za 10,75 mln $, wiec sprzedajac Naniego za 8 mln $ wyjde niekorzystnie. A wiec do sedna, sprzedam gnojka skoro chce odejsc, ale za minimum 17-20 mln $ Wiec czy jest szansa ze zainteresuja sie nim w takiej cenie ? I mam nadzieje, ze gdy dostane oferte godna 20mln $ za rok czy dwa, Nani nie odawali mi takich numerow ze nie bedzie chcial grac w zespole lub ''zle'' gral w 1 skladzie. Moze to glupie pytanie, ale czy jest taka mozliwosc w FM ? ;D

Pozdrawiam.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
30.03.2010 17:37    #1
Ustaw cenę wyjściową na te twoje 11 milionów czy więcej i potem zaproponuj klubom. Jeśli nie będą chcieli kupić - trudno, albo i nie. Ponieważ Nani po jakimś czasie może zachcieć zostać w klubie i poprosi Cię o zdjęcie z listy transferowej. Jednak jeśli jesteś zdeterminowany i chcesz go sprzedać, to musi on grać dobrze, żebyś sprzedał go za więcej.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

N-Dubz Partyzant

0
30.03.2010 17:38    #2
11 mln to na pewno nie dostanie zielonego swiatla, nie oplaca mi sie. Boje sie ze za jakis czas Evra bedzie chcial tego co Nani bo Real na niego poluje juz 1,5 sezonu...

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
30.03.2010 17:42    #3
To ustaw Evrze status "Niezastąpiony dla klubu" oraz cenę wyjściową na jakieś 35-40 mln. Powinno to odstraszyć potencjalnych kupców. Poza tym, zawsze można kupić kogoś innego za Evrę i Naniego ;)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

N-Dubz Partyzant

0
30.03.2010 17:45    #4
No mozna mozna ;) Ale to dobrzy zawodnicy.

Temat do zamkniecia, Nani pilkarzem Realu, bez mojej zgody podpisal kontakrt gdy bylem na urlopie... Cos przeoczylem, zle zaznaczylem... 13 mln $

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.03.2010 18:12    #5
W przypadku takich zawodników jak Nani, Evra czy inny Tevez zainteresowane kluby są skłonne negocjować- sam uzyskałem za Naniego 10 milionów, bo i tak nie mieścił się w pierwszym składzie.
#TeamTyniec

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.