[quote2=Derbak-MT][quote=Godman]
Ja chyba gram w inną grę w takim razie - nie słyszałem o tym, żeby zawodnik "przyuczany" przez starszego kolegę zdobywał jego umiejętności - to raz.
Strzały z dużą siłą, a strzały plasowane to zupełne przeciwieństwa, i nie sądzę, żeby połączenie tych cech cokolwiek dało. Nie wiem, czy w ogóle da się je w ogóle połączyć, bo są takie, które eliminują się wzajemnie, jak "rogzrywanie piłki prostymi podaniami" i "zagrania w uliczkę".
Jeżeli zawodnik ma mieć coś w "ulubionych zagraniach" musisz to znaleźć na liście rzeczy do wytrenowania w interakcji. Jeśli nie ma - widocznie zawodnik nie ma predyspozycji. Wydaje mi się że innej opcji nie ma.[/quote]
Zanim podważysz czyjąś wypowiedź sprawdź w twojej " innej " grze czy się tak da, gwarantuje że się da
[/quote2]
Niczego nie podważyłem - napisałem, że nie słyszałem o czymś takim, a że gram w tą grę już parę lat, pewnie bym słyszał, gdyby coś takiego istniało. Aczkolwiek, skoro masz pewność (więc widocznie mi to jednak umknęło) to sprawdzę, bo to bardzo ciekawa opcja. Często korzystam z "przyuczania", ale przejęcie umiejętności jeszcze mi się nie zdarzyło. To co mówisz przyjmuję więc za pewnik, i zaraz zabieram się do przyuczania młodzieży.
Piłeczka w Twoją stronę - zanim oskarżysz kogoś o podważanie, sprawdź najpierw, czy oby autor nie opisuje tylko swoich doświadczeń
Najnowsze posty