zaczynam własnie 4 sezon, sprowadzilem 8 zawodników i niestety pasek ''atmosfera w zespole'' jest juz zoltego koloru i co chwile dostaje wiadomosci: pilkarz x jest zaniepokojony brakiem harmonii w zespole. Czy to jest wina tego, ze przyszlo tylu piłkarzy ? Dodam, ze w poprzednich 3 sezonach tez tylu sprowadzalem, a nawet wiecej i problemów takich nie było. Nie wiem co na to poradzic, zeby przywrocic poprzedni stan, czyli "poczucie wspolnoty w druzynie", bo przez te problemy zawodnicy graja straszna padake. Jeszcze dziwniejsza rzecz, to to, ze pierwszy sparing wygralismy z jakimis ogorkami 9:0, wszysycy ocena powyzej 8, albo rowne 8 to dalem w rozmowach po meczu ''zachwycony'', a mimo to 9 zawodnikow ma pomniejszy problem "uwaza ze zbyt surowo oceniasz gre zespolu"
Ktos ma jakies pomysly ? pierwszy raz mam takie jaja i pierwszy raz nie wiem dlaczego. debiutancki sezon w Serie A za progiem i troche lipa jak bedziemy tak grac, bo moj cel to przynajmniej srodek tabeli
Ktos ma jakies pomysly ? pierwszy raz mam takie jaja i pierwszy raz nie wiem dlaczego. debiutancki sezon w Serie A za progiem i troche lipa jak bedziemy tak grac, bo moj cel to przynajmniej srodek tabeli
Najnowsze posty