Najefektywniejszy sposób na zarobek to ściąganie na prawie bosmana zawodników i po półrocznej przesiadce w rezerwach wywalanie ich za spore sumy. Ja tak co roku zarabiam mniej więcej 20 mln - ok. 5 mln za pensje i premie za podpis. Tak można doładować budżet transferowy, lub jeśli masz kłopoty finansowe to i stan konta i transferowy, zależnie od ustalonej przez zarząd stawki procentowej. Drugim sposobem - nie tak efektywnym, jest latem lub zimą, o ile masz przerwę zimową, organizowanie lig międzynarodowych z doborową obsadą. W 10 jest to o tyle prostsze, że komputer sam już ustalił za jaką stawkę zgodzi się zagrać dany zespół. Jak wiadomo, nie zawsze to działa i czasem MU czy AC Milan odrzucą. Kolejnym sposobem jest wyszukiwanie zdolnej młodzieży i po kilku sezonach żmudnego treningu sprzedaż go za grube siano
Ja korzystam z wszystkich 3 opcji z zastrzeżeniem, że nie sprzedaję tej zdolnej młodzieży
Stan konta mam na poziomie 100 mln €, gram Espanyolem (teraz mam 12 marca 2016), do lipca mi pewnie zejdzie do 70-80 mln bo wynagrodzenia piłkarzy przekraczają o kilka milionów (3-4 bodajże) dochody z biletów i sponsoringu (który stoi na marnym poziomie - 1 sponsor daje 3 mln rocznie co nie jest zbyt wielkim wynikiem jak na moje wydatki
)
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.05.2010 o godz. 16:30
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty