[quote]Czy istnieje coś takiego ze komputera "uczy" sie naszej taktyki i ją rozpracowuje przez co staje sie bezużyteczna? [/quote]
Wrecz przeciwnie, gram taka sama taktyka 16 sezon(a w zasadzie juz okolo 130 sezonów - wyjasnienie poniżej
) i czy to zespoly w kraju czy w europie maja coraz wiekszy problem. To moj zespół ma dyktowac warunki i moze z poczatku idzie to ciezko to... Z kazdym sezonem lepiej, jednak ja nie robie prawie wogole transferów, wprowadzam wychowakow, a ci sa juz od 16 roku zycia uczeni mojej taktyki. Jedyna zmiana to tempo, szerokosc, szybkosc rozrgywania pilki.
[quote]moment kiedy trzeba coś zmienić chocby na pare meczów zeby wszystkiego nie przegrać[/quote]
To nie wina taktyki a wykonwacow. Czasem, zdarzaja mi sie 3 mecze w ktorych napastnik potrafi zmarnowac 30, 100% sytuacji, by potem przez 3 mecze z rzedu strzelac hat-tricka
A jak nie ma komu strzelac to jak wygrywac?
Z tym, że ja gram swoja taktyka juz od... CM'a 02/03. : ) Jedynie w fm'ie 2007 nie szlo nic ugrac 4-4-2... Szukam graczy pod swoja taktyke. Juz mniej wiecej wiem jaki zawodnik sie sprawdzi. Oczywiscie jest to pewne pójście na łatwiznę, ale zbyt bardzo przywiązałem sie do 4-4-2 : P
// Edytowano 4 razy, ostatni raz 05.05.2010 o godz. 21:32
Najnowsze posty