Witam Was i proszę o poradę. Kieruję angielski klub Worcester City. Do tej pory szło mi całkiem nieźle, dwukrotnie awansowałem, obecnie gram w Coca-Cola League 2. I na początek super - jako beniaminek, pomimo prognozowanego 24. miejsca, po 23 kolejkach byłem liderem. Seria 14 meczów bez porażki (z których większość to zwycięstwa), dwukrotnie tytuł managera miesiąca. Aż w końcu nadeszła chwila, w której wszystko zaczęło się walić. Ostatnie 5 meczów to same porażki, bramki 2-15. Nie mam zielonego pojęcia co jest tego przyczyną. Moi piłkarze przewyższają przeciwników umiejętnościami (przynajmniej patrząc na statystyki), morale całego zespołu było znakomite (teraz oczywiście już zdążyło spaść). Nie zmieniałem w tym czasie taktyki (bo po co zmieniać coś co działało dobrze), żaden kluczowy piłkarz nie miał kontuzji. Z Macclesfield w pierwszej rundzie wygrałem 5:2, teraz przegrywam 1:5 (dla zobrazowania sytuacji dodam, że było to dopiero drugie zwycięstwo Macclesfield w całym sezonie). W dodatku nie są to porażki przypadkowe po wyrównanych meczach, w każdym meczu przeciwnik stwarza 6-7 sytuacji stuprocentowych, przewaga jest miażdżąca. Najbardziej dziwi mnie to, że kryzys przyszedł tak nagle. Spotkaliście się z podobnym problemem? Proszę o poradę...
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.08.2010, 15:34
Najnowsze posty