FM11 przygotowanie do meczu

AllanKSG Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.10.2010, 19:23    Pytanie
Witam.
Bardzo prosze kogoś z rewolucjonistów o stworzenie poradnika dotyczącego nowej opcji w football manager czyli sekwencji dotyczącej przygotowania przedmeczowego ponieważ kompletnie nie moge sie w tym połapać. Dokładniej chodzi mi o to na jakich obciążeniach powinno być to ustawione? jakie polecenia na jakie aspekty zgrania wpływają (np zgranie zespołu wpływa na mentalnośc na podania, a poruszanie sie w defensywie na szerokość czy coś innego bo nie wiem kompletnie o co w tym biega)? czy jeśli mam wszyskie kreski wypełnione czy wtedy trzeba dalej zajmować sie tymi przygotowaniami czy moge wtedy dać obciążenia na zero? Jeśli zmieniam coś w taktyce to przygotowania meczowe na czym powinny sie opierać i jakie obciążenia są odpowiednie? Bardzo prosze o taki poradnik

Macias Partyzant

0
02.11.2010 21:01    #10
Dodając do tego, co napisał Jarna, mam jeszcze jedno pytanie - jeżeli zaznaczymy "brak" w opcjach na najbliższy tydzień przed danym meczem - jakie są tego konsekwencje? Czy po prostu trening jest normalnie, a podczas wyboru jakiejś opcji np "zgranie" zabiera nam to trochę % z normalnych jednostek treningowych?

Bartek_Realista Partyzant

0
03.11.2010 19:38    #11
Przeciez juz jest pelna wersja od 2 dni ludzie >.
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

czarny200 Partyzant

0
03.11.2010 20:01    #12
No też właśnie nie wiem o co kaman w przygotowaniu przedmeczowym :/

[quote=Bartek_Realista]Przeciez juz jest pelna wersja od 2 dni ludzie >.

Jarna Partyzant

0
03.11.2010 20:03    #13

Dereds Przodownik pracy

0
03.11.2010 20:11    #14

Macias Partyzant

0
03.11.2010 21:03    #15
Jak najlepiej ustawić polecenia taktyczne, tak aby w akcjach ofensywnych w momencie, gdy uczestniczy prawy obrońca, lewy nie wychodził zbyt wysoko i odwrotnie? Chodzi o uniknięcie sytuacji, gdy obaj boczni obrońcy w jednej akcji hasają z przodu?

Taher Młody aktywista

0
03.11.2010 22:51    #16
[quote=Macias]Jak najlepiej ustawić polecenia taktyczne, tak aby w akcjach ofensywnych w momencie, gdy uczestniczy prawy obrońca, lewy nie wychodził zbyt wysoko i odwrotnie? Chodzi o uniknięcie sytuacji, gdy obaj boczni obrońcy w jednej akcji hasają z przodu?[/quote]

Pomysły prosto z meczu xD, widzę, że się uważnie słucha Borka .
Też się nad tym zastanawiałem przez chwilę, lecz na chłopski rozum to dać jednemu rajdy na często, a drugiemu na rzadko albo czasami.
Są pewnie inne sposoby, szkoda tylko, że FM jest pod tymi względami trochę ograniczony, a nie, że zawodnicy sami myślą" Aha Ramos poszedł za akcją to ja się cofnę"

Macias Partyzant

0
03.11.2010 22:57    #17
He he dokładnie :P Tak się powoli zastanawiam nad tym co jutro, zaraz o tym jak odwiedzi mnie kurier zacznę ustawiać i Borek przypomniał mi o moim problemie z FM10. :)

No tak, ale w takim razie jednego np. prawego konkretnie usztywnię z tyłu i tam będzie starał się grać, a drugiego na siłę do przodu. A chodzi mi o wymienne funkcjonowanie boków.

Bartek_Realista Partyzant

0
04.11.2010 18:49    #18
Ja juz gram w 11. Ciekawa gra, a nawet bardzo. Wieeeeeeeeeeele nowych opcji. Ciekawi pilkarze. Sposob negocjacji swietny. Ogolnie ten FM to jest bomba. Sciagnac mozna na haszkod.pl ygoowem. Spolszczenie tez juz jest.
"Jak się mówi „oszukiwać” po katalońsku? " The Special One

Saterman Partyzant

0
04.11.2010 19:06    #19
Bartek_Realista - No to żegnamy z cmrev.com :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.