Ceny młodych polskich zawodników w Fm -ie 2011

matek_mar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.11.2010, 22:17    Pytanie
Witam. Chciałem sie dowiedzieć jak to wygląda w najnowszym managerze. Czy ceny młodych polskich piłkarzy znowu są tak wysokie jak miało to miejsce w poprzedniej części, czy może ta sytuacja się zmieniła??

Tobi18 Młody aktywista

0
06.11.2010 23:24    #1
Są tani i są drodzy, zależy od klubu. Przeciętny junior np. z Legii może być wart 4 mln. zł, a z Zawiszy 40 tys. :)

Użytkownik uznał post za pomocny

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

wilq1993 Partyzant

0
07.11.2010 11:52    #2
cena - rzecz względna
możesz kupić Parzyszka za mln euro i go wytrenować, możesz też kupić przeciętniaka z Legii za 3mln (szyderczy uśmiech)
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Barcafann20 Partyzant

0
07.11.2010 12:24    #3
Ogolnie na temat transferow wypowiem sie.
To jest to kupilem Ronaldinho za 10 mln funtow a Mate za 15. Nie moglem doswiadczyc tego w fmie 10 gdyz oferowalem po 70 mln za tych zawodnikow a klub i tak nie zgadzal sie...

Ceny Polakow mysle ze sa dobre.
Kazmierczaka do jagi wyciagnalem za 170 tys a Waldka Sobote za 200 do tego Sandomierskiego sprzedalem za 3.5 mln do Valenci.

Co do transferow to jest pelna satysfakcja negocjowac mozna duzo z ceny i zarobkow zbic na bardzo dobrym pilkarzu

matek_mar Partyzant

0
07.11.2010 13:54    #4
Chciałem zadać jeszcze jedno dodatkowe pytanie. Ceny Polaków ogólnie są dobre, ale czy przypadkiem ceny juniorów nie są zbyt wygórowane?? Jeżeli przeciętny junior kosztuje w granicach 3-4 mln zł to jest to chyba lekka przesada... Wychodzi na to, że w polskiej lidze juniorzy kosztują więcej niż naprawdę bardzo dobrzy i uznani piłkarze i dla mnie taka sytuacja wydaje się bardzo dziwna...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution