Mam taki oto problem. (liczby ponizej sa przykladowe). Mam dostepny budzet transferowy 1.000.000. Znajduje kopacza ktorego cena oscyluje przy 3.000.000. Za gotowke go oczywiscie nie moge kupic, ale wysylam oferte na raty.(500.000 gotowka i 2.500.00 nq 24 raty). Klub wyraza zgode na rozpoczecie rozmow. Pojawia sie agent z warunkami. Na czerwono mam warunki placowe pilkarza i kwote dla agenta. Zmniejszam te zadania do poziomu (ponoc) akceptowalnego dla kasy klubowej (oba pola ktore wczesniej byly czerwone teraz sa biale). Agent i zawodnik akceptuja moja propozycje, za pare dni pojawia sie komunikat ze zawodnik podpisuje kontrakt z moim klubem, po czym nastepny komunikat, ze klub nie ma wystarczajacej ilosci pieniedzy. Troche dziwnie, zwazywszy ze obnizylem wszystkie "czerwone" zadania do poziomu akceptowalnego.
Dodatkowo, nie jestem w stanie stwierdzic na co tak naprawde brakuje kasy (nigdzie to nie jest podane)
Macie jakies rady co z tym fantem zrobic?
Dodatkowo, nie jestem w stanie stwierdzic na co tak naprawde brakuje kasy (nigdzie to nie jest podane)
Macie jakies rady co z tym fantem zrobic?
Najnowsze posty