[quote=golex]Zauważyłem też jedną ważną rzecz... W niższych ligach ( może tych mocnych też, nie wiem), najważniejszym atrybutem jest determinacja, nie jakieś techniki, wykańczania akcji, dryblingi, tylko właśnie determinacja. Sam przekonałem się o tym na własnej skórze. O wiele łatwiej jest utrzymać serie zwycięstw i łatwiej wychodzi się z dołka jak ma się graczy właśnie z tym atrybutem... [/quote]
To chyba akurat jest normalne, że piłkarze bardziej zdeterminowani łatwiej sobie radzą z takimi sytuacjami jak opisałeś...
Co do wcześniejszego Twojego posta, odnośnie narzekań na silnik meczowy, to chyba mamy różne gry... Winy np. w stracie bramek po dośrodkowaniach trzeba szukać w złej taktyce, a nie w silniku. Zgodzę się co do sytuacji stuprocentowych, bo % ich zmarnowania jest zbyt wysoki, ale np błędów w stałych fragmentach nie widzę. Po odpowiednim ustawieniu graczy, tracę bardzo mało bramek po stałych fragmentach przeciwnika, zdobywam też całkiem sporo bramek po moich SF. Kwestia ustawień taktycznych.
Najnowsze posty