[quote=Del]Panowię. Proszę jakiegoś speca o delikatną pomoc. Mianowicie moja drużyna musi być poukładana - jak każdego. Mecze przed własną publicznością i większość meczy na wyjeździe idzie po mojej myśli. Lubię panować nad sytuacją i dominować na boisku nie dając rywalowi wiele do powiedzenia.
Jednak problemy zaczynają się kiedy jadę np do Romy moim Juventusem.
Ów drużyna gra bardzo szybko piłką, atakują wieloma zawodnikami i równie wieloma się bronią, grają z klepki szybką piłką bardzo agresywnie.. praktycznie cały mecz na mnie siedzą. Czy ktoś powie mi jak mam uspokoić grę i nie dać im za wiele do powiedzenia? Chodzi mi o to, żeby z taką drużyną potrafić się utrzymać dłużej przy piłce, pograć nią a nie wybijać od razu na ole do przodu albo co jeszcze bardziej irytujące - na auty. Po prostu moi zawodnicy nie umieją utrzymać się długo przy piłce. Mimo iż daję im szeroką grę, grę na skrzydła, podania do nogi, granie piłką itp itd (czyli wszystko co powinno uspokoić grę i poukładać szyki) to Roma stosuje taki pressing, że nie da się.. jak sobie z tym poradzić?[/quote]
może ustaw powolne tempo gry,podania krótkie i gra środkiem? lub ustawienie normalne,szybkie tempo i gra z kontry?
Najnowsze posty