Witam, Panowie zacznę może z grubej rury ale moje emocje na nic innego nie pozwalają, mianowicie : ZA CO PŁACĘ I DLACZEGO TA GRA JEST TAK ZABUGOWANA ? Nie grałem przez ostatni czas, bo myślałem że się wypaliłem i po prostu potrzebuje trochę odpoczynku (stary sposób działa od kiedy pamiętam - czyli cm03/04). Wczoraj poczułem że jestem gotów i pełen chęci, więc ruszyłem na podbój rodzimej ekstraklasy moją ukochaną Wisełką. No i czar prysł...niestety. Na poprzednich łatkach wygrywałem ligę z maksymalnie 3 porażkami. Teraz ? Teraz, 3 mecze ligowe i 3 porażki. To nie wina taktyki, to nie wina treningu, to nie wina moja. Taktyka - na poprzednich łatkach zawsze przynosiła sukcesy(jestem doświadczonym graczem i sam doskonale tworze taktyki) co więcej, taktyka była podobna do moich taktyk z poprzednich wersji, w których także odnosiłem sukcesy i to można powiedzieć większe niż na najnowszej wersji FM. Moje pytanie jest zasadnicze: czy uważacie że wydanie ponad 100 zł na niegrywalną grę jest normalne ? Co raz częściej zastanawiam się czy nie lepiej dać sobie spokój z managerką...i to właśnie przez tą - najgorszą grę w historii FM. Pozdrawiam
Najnowsze posty