FM08 vs 11

strysio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2011, 20:53    Pytanie
Witam, ostatnio widziałem na cmrev nowe bazy danych do FM 2011 z polską ligą trzecią i czwartą - mam pytanie, czy są one oparte o jakieś inne ligi (tak jak do FM 08 bodaj na lidze włoskiej), czy edytor tej wersji pozwala już tworzyć własne rozgrywki ligowe???

Myślę o zakupie FMa 2011; Do tej pory gram wiernie w 2008, poniważ:
- to mój jedyny oryginalny FM;
- nie jest skażony rozmowami z dziennikarzami;
- nie jest dotknięty trójwymiarową prezentacją meczu;

Nowego FMa chciałbym dla:

- owych polskich lig;
- dla dynamicznej zmiany reputacji ligi;
- bądź co bądź, pełnej aktualizacji bazy danych;

jednak przed kupnem zniechęca mnie głównie kwestia agentów, którzy podobnie strasznie psują zabawę, oraz wątpliwości co to tych nieszczęsnych rozmów z dziennikarzami.

Co radzicie?

Snowy Partyzant

0
09.01.2011 17:51    #10
To ja stylem hQ :
10 > 08 > 11 ... a inne to już losowo :))

strysio Partyzant

0
09.01.2011 22:27    #11
Czyli jak widzę można spokojnie wydać te 4 dyszki na 10 i postawić spokojnie obok 08 ? Szkoda tylko że w 10 nie ma tej dynamicznej zmiany poziomu ligi, ale... Ale tak w zasadzie, z praktycznego punktu widzenia (czyli nie chodzi mi tutaj o wywiady z prasą czy układ przycisków) co jest w 10 czego nie ma w 08, a co poprawia gameplay dziesiątki???

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.