Otóż wiem że przy rozpoczynaniu rozgrywki nie nalezy sie sugerowac iloscia "gwiazdek", tak wiec podczas tworzenia nowej gry ustawiłem sobie wiekszosc lig europejskich(w tym belgijska, chorwacka,serbska ukrainska itd), lige brazylisjka argentynska urugwajska i MLS. Na dużej bazie danych(chce mieć jak najwieksza możliwość wyszukiwania talentów oraz duzy realizm (wyniki, tabele). No i po wyborze lig pojawil mi sie komunikant ze "przekroczono zalecana liczbe piłkarzy" (bodajze 75 000). Przekroczyłem tą wartość o jakies 5000 (czyli mam 80 000).
I moje pytanie brzmi: czy tym również nie powinienem sie przejmować? (mam pół gwiazdki w wydajnosci i płynności) czy to jednak może jakoś wpłynąć na szybkość i płynność rozgrywki?
moj sprzet: amd athlon 3200, 2gb ram, gf 9800.
Korzystając z okazji chcialbym również zapytać czy różnego rodzaju pliki (facepacki itp itd) można dodawać do już rozpoczętej gry, czy trzeba zaczynać grę od nowa by te dodatki sie pojawiły.
I moje pytanie brzmi: czy tym również nie powinienem sie przejmować? (mam pół gwiazdki w wydajnosci i płynności) czy to jednak może jakoś wpłynąć na szybkość i płynność rozgrywki?
moj sprzet: amd athlon 3200, 2gb ram, gf 9800.
Korzystając z okazji chcialbym również zapytać czy różnego rodzaju pliki (facepacki itp itd) można dodawać do już rozpoczętej gry, czy trzeba zaczynać grę od nowa by te dodatki sie pojawiły.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.02.2011, 00:25
Najnowsze posty