Zalecana liczba piłkarzy i inne

Kazimir Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.02.2011, 00:13    Pytanie
Otóż wiem że przy rozpoczynaniu rozgrywki nie nalezy sie sugerowac iloscia "gwiazdek", tak wiec podczas tworzenia nowej gry ustawiłem sobie wiekszosc lig europejskich(w tym belgijska, chorwacka,serbska ukrainska itd), lige brazylisjka argentynska urugwajska i MLS. Na dużej bazie danych(chce mieć jak najwieksza możliwość wyszukiwania talentów oraz duzy realizm (wyniki, tabele). No i po wyborze lig pojawil mi sie komunikant ze "przekroczono zalecana liczbe piłkarzy" (bodajze 75 000). Przekroczyłem tą wartość o jakies 5000 (czyli mam 80 000).

I moje pytanie brzmi: czy tym również nie powinienem sie przejmować? (mam pół gwiazdki w wydajnosci i płynności) czy to jednak może jakoś wpłynąć na szybkość i płynność rozgrywki?

moj sprzet: amd athlon 3200, 2gb ram, gf 9800.

Korzystając z okazji chcialbym również zapytać czy różnego rodzaju pliki (facepacki itp itd) można dodawać do już rozpoczętej gry, czy trzeba zaczynać grę od nowa by te dodatki sie pojawiły.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.02.2011, 00:25

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.02.2011 23:39    #10
[quote=Kazimir]A czy bedzie jakaś różnica w płynności rozgrywki jak wszystkie wybrane ligi ustawie na grywalne? tzn jakby było na "tylko na podgląd" to gra chodziłaby szybciej, czy nie ma to wpływu[/quote]

Gdy masz ustawiony tylko podgląd gra chodzi szybciej, bo wyniki na wyniki tam przetwarzane wpływa mniej czynników. Jednak nie będziesz mógł w tej lidze grać.

Uaktualnienie RUT na CMRev po okienku zimowym niedługo się pojawi :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Kazimir Partyzant

0
03.02.2011 23:46    #11
[quote2=vietti]
Gdy masz ustawiony tylko podgląd gra chodzi szybciej, bo wyniki na wyniki tam przetwarzane wpływa mniej czynników. Jednak nie będziesz mógł w tej lidze grać.
[/quote2]

Hm czyli ligi grywalne ustawie sobie tylko Polskie, ang niem i hiszp, bo w innych raczej nie bede chcial prowadzić zespołów.

[quote2=vietti]
Uaktualnienie RUT na CMRev po okienku zimowym niedługo się pojawi :)[/quote2]

Uaktualnienie RUT to znaczy uaktualnie składów tak? *termin RUT nic mi nie mówi*

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.02.2011 00:13    #12
Revolution Update Team, czyli nasz zespół updaterów :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.