Czasami aż błowa boli od ilości strzałów a ilości bramek szczególnie w syt. sam na sam. Mam pytanie co do was wszystkich. Gram Dumą Katalonii niby wszystko w porządku- wygrane remisy i przegrane, posiadanie piłki niemal jak w rzeczywistości- ok 60%. Posiadam trening i najlepszych trenerów wszystkie pozycje treningowe to 5 i 4.5 gwiazdki a mimo wszystko Messi- Villa i inni w meczu przeciwko np. Rengers- nie wykożystują z 10 sam na sam i messi nie strzela karnego mało tego przegrymam mecz 2:0 gdzie rengers oddało 4 strzały a ja 33... wytłumaczcie mi to bo poprostu nie potrafie tego zrozumieć... moze ktoś jakis sposób na to znalazl i moze sie podzielić swoimi sukcesami na tym polu.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.03.2011, 18:22

.
rozegrałem wlasnie mecz gdzie miałem 35 strzałów na bramke i 22 w światlo niej. Zrobiłem tak jak mi polecileś i odziwo zaskutkowało wygralem apropos z realem 4:0 a real oddał 2 strzały. Nastepny mecz jednak przegralem 3:1 u siebie z uwaga Herculesem syt. podobna jezeli chodzi o strzały ale w swiatło bramki tylko 9. Co dziwnego mój asystent twierdzi ze mam dobrze zmotywowaną drużyne ze slabszymi zawodnikami... jak myslisz ciagnać dalej ta motywację ??
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty