Jak w tytule - czy ktoś w końcu rozwiązał ten problem? Wątków jest sporo, ale dotyczą wcześniejszych wersji (mnie się rozchodzi o 2011), zaś komentujący sugerują zbyt małą ilość RAMu. U mnie takiej opcji nie ma, mam nowy komputer i RAMu od cholery (4GB). Wolnej przestrzeni na dyskach na pamięć wirtualną mam ok. 500 GB. Procesor iluśtam-rdzeniowy, zresztą w tym przypadku to raczej bez różnicy. Windows 7.
Problem pojawił się jakiś czas temu. Początkowo, na jesień i w zimę, gra chodziła ok. Od mniej więcej stycznia - lutego, co odpalę grę, to jestem w stanie rozegrać 1 mecz na podglądzie key only i dość szybkim tempie. Po meczu zdążę jeszcze prześledzić analizę spotkania i już muszę zapisywać grę, bo wywala do Windowsa z powyższym problemem. Wcześniej gra działała ok, mogłem i 5 godzin spędzić nad nią bez takich sytuacji.
Na pytania, które prędzej czy później zostałyby zadane, odpowiadam z góry:
- Tak, gra jest oryginalna
- Tak, próbowałem ją przeinstalowywać
- Nie, nie reinstalowałem systemu i raczej nie zamierzam się w to bawić
- Nie, nie mam żadnego patcha, ale przez pierwsze miesiące nie potrzebowałem go, a gra działała ok
- Nie, nie wybrałem zbyt dużej bazy danych (komputer ma dobre parametry, a ja gram na dużej bazie z aktywnymi 5 ligami)
- Nie, gra nie wywala tylko po meczu, ale i po określonym czasie, choćbym i żadnego meczu nie rozegrał
Dzięki za wszelkie sugestie, pozdrawiam!
Problem pojawił się jakiś czas temu. Początkowo, na jesień i w zimę, gra chodziła ok. Od mniej więcej stycznia - lutego, co odpalę grę, to jestem w stanie rozegrać 1 mecz na podglądzie key only i dość szybkim tempie. Po meczu zdążę jeszcze prześledzić analizę spotkania i już muszę zapisywać grę, bo wywala do Windowsa z powyższym problemem. Wcześniej gra działała ok, mogłem i 5 godzin spędzić nad nią bez takich sytuacji.
Na pytania, które prędzej czy później zostałyby zadane, odpowiadam z góry:
- Tak, gra jest oryginalna
- Tak, próbowałem ją przeinstalowywać
- Nie, nie reinstalowałem systemu i raczej nie zamierzam się w to bawić
- Nie, nie mam żadnego patcha, ale przez pierwsze miesiące nie potrzebowałem go, a gra działała ok
- Nie, nie wybrałem zbyt dużej bazy danych (komputer ma dobre parametry, a ja gram na dużej bazie z aktywnymi 5 ligami)
- Nie, gra nie wywala tylko po meczu, ale i po określonym czasie, choćbym i żadnego meczu nie rozegrał
Dzięki za wszelkie sugestie, pozdrawiam!
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.03.2011, 20:06
Najnowsze posty