Przed chwilą miałem bardzo dziwną sytuację. Udało mi się z powodzeniem sprzedać Gago do Man City. Podpisał kontrakt, wszystko poszło gładko. Niestety zaraz po tym wyskoczył mi crash dump. Poprzedni zapis miałem tuż przed meczem z Mallorcą, a Gago podpisał kontrakt zaraz po jego rozegraniu. Wczytałem grę, znów zaproponowałem go klubom, dostałem identyczną ofertę od Man City (i od Porto, ale Anglicy dali lepszą), zaakceptowałem ją i rozegrałem mecz. I tu niespodzianka- Gago nie podpisuje kontraktu i ma 4 czy 5 poważnych uwag do niego- za niska pensja, za mała kwota dla agenta i jeszcze jakieś tam inne pretensje. Wkurzyłem się i ponownie wczytałem grę. To samo. Wczytywałem grę jeszcze kilka razy i Gago za każdym razem odrzucał kontrakt z tych samych powodów, a za pierwszym razem przyjął bez zastrzeżeń. Od czego to zależy? Dodam, że za pierwszym razem nie karałem go, nie upominałem, nie zmniejszałem pensji, słowem: nie dałem mu żadnych powodów do zaakceptowania oferty Man City, których teraz by nie miał. Co muszę zrobić, żeby teraz przyjął ofertę? Karanie, obrażanie itd. nie działa, bo jemu wyraźnie nie pasują warunki finansowe, choć za pierwszym razem mu pasowały.
Najnowsze posty