Kupno zawodnika z Man City

ElHarnasReaktywa... Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.03.2011, 11:45    Pytanie
Jak każdy zapewne zauważył w najnowszym FM wydaje się, że można wykupić z Man City prawdziwe gwiazdy za grosze. Ale tylko pozornie. Gracze przyzwyczajeni do horrendalnych zarobków żądają takich samych,a czasem nawet wyższych tygodniówek. Rozumiem to. Problem w tym, że kiedy przestanę interesować się danym zawodnikiem i zgłasza się po niego jakiś inny średniak (ja prowadzę West Ham) to po transferze okazuje się, że ode mnie chciał tygodniówkę 150tys,a w nowym klubie zarabia 25tys. Czy jest tu jakaś logika? Jakiś błąd preferujący zespoły prowadzone przez komputer czy te inne kluby dają im wielkie prowizje za transfery i występy na boisku zadłużając się na wszelkie strony byle mieć dobrego gracza?

Może Wy macie jakieś sposoby na sciąganie takich piłkarzy?

0
22.03.2011 13:05    #10
Odchodzimy jednak od kluczowego pytania. Nie ważna przecież jest tutaj wartośc gracza. Chodzi o problem dlaczego piłkarze City zgadzają się na kilkukrotnie niższe kontrakty w klubach prowadzonych przez komputer niż przez klub prowadzony przez realnego gracza?

machaj88 Młody aktywista

0
22.03.2011 13:17    #11
Bo inne kluby oferują w zamian wysokie premie zawodnikowi i agentowi - premie tak wysokie że piłkarz cieszy się jak murzyn blaszką i zgadza się nawet na pensję w pesos ;]

0
22.03.2011 13:31    #12
[quote=machaj88]Bo inne kluby oferują w zamian wysokie premie zawodnikowi i agentowi - premie tak wysokie że piłkarz cieszy się jak murzyn blaszką i zgadza się nawet na pensję w pesos ;] [/quote]
Dokładnie mam takie same przemyślenia i zastanawiam się czy tak samo jest w świecie realnym. Bo jeśli tak to biada futbolowemu światu. "Pieniążki na konto, a potem pogadamy czy da się pograć". Przerażające

Sztaficer Młody aktywista

0
22.03.2011 16:06    #13
Jest alternatywa - testy. Najlepiej, gdy gra i spodoba mu się, wtedy może obniżyć oczekiwania. Jeśli nie, trzeba czekać na koniec kontraktu, miałem taki przypadek. Prowadziłem CSKA i po sprzedaniu Vagner Love szukałem dobrego napastnika. Wtedy ManCity zaproponował mi znanego kibicom CSKA Jo - miałbym 2 korzyści, dobry zawodnik dla mnie i ulubieniec dla kibiców. Jednak gdy był w Man chciał 255 tys zł tygodniowo. Dopiero po roku zażądał 70 tysięcy. Dlatego też nie lubię Man City. :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution