Reputacja Ekstraklasy

Oskwar.89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.04.2011, 15:20    Pytanie
Witam
Moje pytanie jest związane z Polską Ekstraklasą.Czy grał ktoś na tyle długo, że można było sprowadzać zawodników z najlepszych lig?bo ja gram, któryś sezon Krakowska Wisłą, co sezon jestem w Lidze Mistrzów, a reputacja klubu jest na poziomie 6100 a reputacja ligi na poziomie Serie B...

nigoL Partyzant

0
04.07.2011 21:58    #20
To nie prawda co piszecie o polskich juniorach. W FM 2007 zespół reprezentacji Polski (de facto prowadzony przeze mnie) składa się z wielu ciekawych piłkarzy. Bramkarz reprezentacji (jak i mojej Wisły) zaliczył dwa sezony w Sevilli. Błaszczykowski trafił do Arsenalu, Golański do Evertonu (lecz w obu tych przypadkach to gracze realni). Jeden jest kluczową postacią PSG, drugi przeszedł do mnie za 17 mnl funtów z Feyenordu. Niewielu jednak decyduje się na wyjazd poza granice naszego kraju. Jednak największym sukcesem był Czarnogórzec Konstantin Ivancević i Mohamed Besseghir z Algierii. Pierwszy przeszedł do Anderlechtu. Po dwóch sezonach wrócił do mnie za 7,5 mln, żeby za dwa sezony przenieść się do Chelsea za 13 mln.
Mohamed opuścił Wisłe zaraz po napisaniu przeze mnie "Sezon 2013/14 - Początek" do Porto za 5 mln funtów. W rozpoczętym sezonie kupił go Inter za 38 mln funtów (!!!!!!). Teraz żałuje, że nie dałem żadnej klauzuli. 35% z tej kwoty to conajmniej 1/8 mojego budżetu.
Jeszcze słowo o Polakach: Nie mam jak sprawdzić CA moich zawodników, ale na oko sądząc to CA w reprezentacji wacha się między 130 - 160 a w klubie 140 - 160.
Ktoś wspomniał o Brazylijczykach. Zgadzam się z tym, nie mogą się zaaklimatyzować. Miałem taki przypadek z napastnikiem Barbosą. Podczas IO w finale Polska - Brazylia był już moim zawodnikiem i królem strzelców turnieju. Barbosa grał u mnie przez jakiś sezon. Zawodnik się ciągle obrażał, aż zgłosił się po niego były klub. Wrócił bodajże do Atletico Para"cośtam". Po sezonie znów chciałem go ściągnąć do klubu i udało mi się to za 2,5 mln funtów. Sezon później znów się zaczą obrażać i znów zgłosiło się do niego Atletico. Tym razem jednak nie dałem za wygraną i Barbosa został u mnie.

Moja porażka menagerska: Chciałem się pozbyć Gleba Yegorova. Wypożyczyłem go do Ajaxu Amsterdam. W Ajaksie spędził 2,5 roku. Już miałem z nim zerwać kontrakt, po czym ukazała się wiadomość: Najlepszy Obrońca na Świecie: Gleb Yegorov zdobył nagrode.
Teraz spędza ostatni rok w Ajaksie. Ma podpisaną nową umowe z Wisłą i tylko czekam aż wróci.
Morał: Nie zostawiaj roweru przy otwartej wannie bo ci ukradną telefon, kisiel będzie za kwaśny a jutro niedziela.

gucioprawda Młody aktywista

0
07.07.2011 01:19    #21
Oskwar.89, to wrzucę w weekend. Teraz nie mam dostępu jako tako do szybkiego nielimitowanego neta, więc sam muszę się wstrzymać z kilkoma GB ściągania.
Sam gram Wisłą, jakby co;)

AlexManager Partyzant

0
07.07.2011 09:59    #22
gdzie wy sprawdzacie ta reputacje w punktach?
サッカーはあなたと一緒にしよう

Abdulinho17 Młody aktywista

0
07.07.2011 11:52    #23
w edytorze pewnie. Przypuszczam ze FMRTE.
Visca el Barça !

Marjo_O Partyzant

0
08.07.2011 19:01    #24
Gram sezon 2017/18 CD Badajoz z Hiszpanii, a jeśli chodzi o polską ligę i ekipy to np. Wisłę było stać żeby odkupić ode mnie napastnika (newgena) za 10 mln euro i płacić mu 45k euro tygodniowo (przez pół roku strzelił 16 bramek w 15 meczach ikrólem strzelców został), więc z reputacją nie jest źle. W (L)egii jest 6 zawodników z kontraktem powyżej 35k, kluby regularnie grają w fazie grupowej LM i LE, reputację ligii sprawedzę i napiszę

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.