Przejście do kluby rywala

Mictlan17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.05.2011, 20:50    Pytanie
Witam. Jaka jest szansa, że zawodnik zmieni zdanie i zdecyduje się przejść do zespołu największego rywala? (tylko w FM największy rywal, tak to po prostu rywal ;]).

Chwalenie w mediach? Ok, ale ziom ignoruje uwagi, a tylko go wkurwiam i morale spadają mu do bardzo niskich. Co za tym idzie - czy zawodnik rozwija się wolniej, albo nie rozwija się wg, podczas gdy jego morale są na bardzo niskim poziomie?
""You told us to come back when we've won 18..." - WE ARE BACK!

heaieono Partyzant

0
18.05.2011 21:15    #1
Jakies szanse chyba sa, ale jakie? Mysle ze po przez wygrywanie ligi, pucharow i innych spotkan, gram totenhamem i na poczatku 'Runi' z Man U nie chcial do mnie przejsc, po kilku 'waznych' wygranych w nastepnym sezonie byl zainsteresowany, jednak w 3 juz znow nie chcial nawet myslec o przejsciu. Zalezy od zawodnika i Twojej gry, przynajmniej mi sie tak wydaje..

Mictlan17 Partyzant

0
18.05.2011 21:19    #2
Mówisz, że Roo w drugim sezonie był zainteresowany przejściem do Kurczaków? :D

No nieźle.

Może uda się też z moim.

Tak się zastanawiałem właśnie, bo zawodnik raczej nie powinien zmieniać zdania, a z tego co wiem na dalszym etapie kariery jest możliwe ściągnięcie do zespołu Messiego czy CR.
""You told us to come back when we've won 18..." - WE ARE BACK!

PDrasta Młody aktywista

0
18.05.2011 21:44    #3
Możliwe jest, lecz można powiedzieć, graniczy to z cudem ; ) Tacy zawodnicy jak wymieniłeś, czyli CR7 oraz Messi - do rywali nie przejdą [chyba] za żadne skarby =)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

wilq1993 Partyzant

0
18.05.2011 21:52    #4
po raz enty powtarzam i moją historię;)
bale po kłótni ze swoim rywalem przeszedł za 4.5mln euro do mnie do arsenalu;) nie robiłem prędzej nic w jego kierunku, samo tak po prostu poszło
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
18.05.2011 22:00    #5
Transfery między rywali nie są aż takie trudne. Za to cholernie trudne są transfery do klubu, który zawodnik ma w nielubianych.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

emdzej Partyzant

0
20.05.2011 18:21    #6
Po trzech sezonach barceloną nie udało mi się pozyskać CR7 pomimo faktu, iż przez 2 sezony był skłócony z klubem, chciał z niego odejść i był wystawiony na listę transferową (przez 2 sezony wygrałem prawie wszystko, w trzecim nic bo gra tak chciała ale real wygrał tylko raz ligę, a mimo to wolał zostać :P). Oczywiście co jakiś czas opiewałem go w mediach, a także trenera i nic :P Jak dla mnie to mało realne, bo jakoś Figo mógł przejść do Realu, a FM trzyma się kurczowo zasady "nie to nie" :P

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.05.2011 22:19    #7
Realowi się nie odmawia :D. Ogólnie rzecz biorąc, transfer z klubu do klubu dla zawodnika to nic interesującego. Chyba że wzrastają zarobki. No bo tak to po co? Wszystko to samo tylko inna drużyna.
Grając Leeds na poprzedniej łatce miałem sytuację, w której, bodaj w 3 sezonie, chciał do mnie przejść Rooney. No może 4. Czaicie co to by było? To tak jakby Messi przeszedł do Realu. Ale chciał pensji dużo, jakoś 300. Mogłem mu dać. Ale mówię, jak ja go ustawię. To takie ni coś w nic. Zresztą w lidze też dołował. A sezon później nastrzelał kupę bramek i zaliczył równie dużo asyst.
To samo było z Balem. Po transferze do MU chciał do mnie, ale szybko mu się odwidziało.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
20.05.2011 23:15    #8
Mając mnóstwo kasy i odpowiednią reputację wszystko da się zrobić :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.