Real Life taktyki

jojko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.06.2011, 11:13    Pytanie
Spróbómy stworzyć taktyke jaką Luis Enrique stosował w Barcelonie B a teraz będzie ją stosował w Romie, a także spróbójmy tak samo zrobić z taktyka Conte jaka ma zamiar stosować w Juventusie. Jakieś sugestie?

-Patryk- Partyzant

0
12.06.2011 21:20    #10
a jak wyglądałaby taktyka stosowana przez Jose Mourinho w Chelsea w sezonach 2004-2005, 2005-2006?

jojko Partyzant

0
12.06.2011 21:25    #11
Widze ze watek sie ladnie rozwinal ale tak jak przypuszczalem bardziej rozwinie sie w strone Luisa Enrique i stylu Barcy. Moze ktos sproboje cos na temat Conte i jego mozliwosci

jojko Partyzant

0
12.06.2011 21:28    #12
Akontipus jezeli masz taka mozliwosc uploadnij swoja takse z checia sprawdze jak starasz sie grac. Ja sam szukam czegos miedy Conte a Enrique. Uwielbiam grac flat442 w tej chwili mysle nad 442 ale z ofensywnymi skrzydlami i silnym srodkiem boiska. Najwiekszy problem sprawia mi obrona naprawde ciezko jest ustawic to tak zeby nie tracic duzo. Tak jak to powiedzial jeden z przedmuwcow osobne ustawienia dla obrony i ataku mogly by byc ciekawym rozwiazaniem moze juz w fm12

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.06.2011 22:34    #13
Chelsea za Mou grało takim charakterystycznym trójkątem w środku pola. Coś genialnego. Obi Mikel - Lampard - Essien - chyba najlepiej do tego się nadają, choć Mou miał Makelele.

Najlepiej wszyscy w linii, choć w FM-ie z tym średnio wychodzi. Obi Mikel jako odbierający piłke, obrona. Lampard wysunięty rozgrywający, atak. No i Essien długostansowiec, wsparcie.

Ja z czasem to zmodyfikowałem i gram takim pionowym trójkątem. Najlepiej wykorzystuje środek pola.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Akontipus Partyzant

0
13.06.2011 00:05    #14
[quote=Jacko]Chelsea za Mou grało takim charakterystycznym trójkątem w środku pola. Coś genialnego. Obi Mikel - Lampard - Essien - chyba najlepiej do tego się nadają, choć Mou miał Makelele. [/quote]

Czy genialne to nie wiem ale skutecznie grali. Drogba jako Target man a Joe Cole i Robben jako skrzydlowi zamieniajacy sie stronami. Grali pressiniegim i szybko kontratakowali a w pozycyjnym wykorzystywali glownie pilki na drogbe, ktory jak wiadomo potrafi sobie zrobic miejsce wszedzie i z kazdym na plecach.

Del Partyzant

0
13.06.2011 18:58    #15
O kolega Juventinio widzę też chcę grać tak jak Juve ;) BArdzo chętnie sprawdziłbym taktykę Conte jeśli ktoś jest na tyle zdolny żeby taką stworzyć. Ja za bardzo taktykiem nie jestem więc muszę liczyć na innych.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.