Długi

Kacper125 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.06.2011, 14:41    Pytanie
Mam ponad 90 mln długów i mój klub Everton nie może sobie z nimi poradzić. Zaczynałem w Wolves gdzie prowadziłem dosyć podobną politykę transferową i problemów z pieniędzmi nie miałem(wygrałem m.in. 2x LM). Z Evertonem już raz wygrałem LM, w drugim sezonie słabo mi poszło przez co nie miałem tak dużych zysków. Ten sezon lepszy, myślę że dam radę wygrać LM, bo mam genialny skład, mistrzostwo Anglii prawie pewne i się zastanawiam, by ratować klub nie powinienem sprzedać paru kluczowych zawodników i skupić się na kupowaniu tanich i perspektywicznych? Mój klub nie daje rady spłacać długów i ciężko im to przychodzi. Udało mi się obniżyć płace o 20 mln i spróbuje sprzedać parę odpadków. Jak tak dalej pójdzie to wbije do mnie komornik...Pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło przez moją nierozsądną politykę transferową. Rozsprzedać skład? Już raz tak u mnie Nottingham zrobiło i się podniosło.

Falcon Przodownik pracy

0
27.06.2011 16:37    #1
Lepiej sprzedaj,redukuj płace póki Ty możesz, bo zarząd komisaryczny wejdzie, to już praktycznie na nic nie będziesz miał pływu.
Te 90 mln długu, to ty wygenerowałeś czy już od początku gry były jakieś,a twoja skromna osoba tylko dorzuciła resztę? Bo być może raty miesięczne przeznaczone właśnie na długi cie niszczą

Użytkownik uznał post za pomocny

"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Kacper125 Partyzant

0
27.06.2011 18:50    #2
Prawdopodobnie ja. Własnie wygrałem LM i Ligę, zysk osiągnięty w tym miesiącu 100 mln, lecz ja nie widzę by cokolwiek robiono by zmniejszyć dług. 4 mln wpłacono na zmniejszenie długu by nie wszedł zarząd komisaryczny. kasy na transfery nie mam, ale chyba dam radę wyjść. I ponoć mój klub jest bardzo bogaty...

mq1 Partyzant

0
27.06.2011 23:40    #3
Sprzedaj 2-3 zawodników za których możesz wyrwać duże pieniądze, do tego próbuj pozbywać się tych z wysokimi pensjami. Zatrudnij na ich miejsce młodych, zdolnych (najlepiej z Afryki lub Ameryki Południowej - małe wymagania finansowe), do tego graj latem sparingi z drużynami które zapłacą duże pieniądze (Kazachstan, kraje arabskie, Azja), można na tym zarobić ok. 2M.

Użytkownik uznał post za pomocny

Kacper125 Partyzant

0
28.06.2011 11:55    #4
Właśnie to robię, ale dzięki za wszystko.

Kacper125 Partyzant

0
28.06.2011 11:56    #5
Można zamknąć

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.