Wyczerpany limit bramek?

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.07.2011, 17:23    Pytanie
Cześć, mam tego typu problem. Prowadzę Karpaty Lwów[1 sezon]. Po pierwszej rundzie mam 5 miejsce, ale nie o to chodzi.

Terminarz wygląda tak:
Karpaty - Zoria 3-0
Worskla - Karpaty 1-5
Karpaty - Szachtar 4-1
[przerwa zimowa]
Arsenal Kijów - Karpaty 0-7
Karpaty - Tawrija 3-0
Krywbas - Karpaty 1-3
Karpaty - Metalurh Zaporoże 0-1
kolejny mecz..
Karpaty - Metalist 0-1
[Metalist super forma remisuje z outseideram, natomiast we Lwowie zdominował mnie - ten FM to mnie juz tak wk***** 0 realistyczności

Chodzi mi o to, że w 6 meczach strzeliłem 25 bramek, tracąc 3[zmieniałem taktykę, w koncu się przemogłem na jednego napastnika - podziałało] U siebie nie przegrałem żadnego meczu[ogólnie 3 porażki - Szachtar, Dynamo Kijów, Dnipro(na wyjeździe oczywiście)] W meczu z Metalurgiem - akcja moja, moja, moja, moja, moja, rożny dla M. - GOOL, akcja moja |przerwa| akcja moja, moja, moja moja, moja KONIEC mniej-więcej..Zawodnicy, którzy strzelają średnio 2,5 bramki na mecz nie mogą pokonać na własnym stadionie drużynę, która broni się przed spadkiem? Strzelają mi głową, mimo, że moi obrońcy mają 202cm, 197cm, ale wiadomo, że nie tylko oni tam są - ok, mogła wpaść, trudno.

Strasznie mnie to denerwuje, bo 2-4 miejsce to różnica 2 punktów, a mam szanse uzyskać awans do LM..Takie mecze tylko to przekreślają[tym bardziej, że mam lepszy bilans bramek, więcej strzelonych, lepszy bilans z Szachtarem, który teraz ma 1pkt więcej ode mnie - więc mogę mieć nawet tyle samo pkt co oni, by zagrać w następnej edycji LM].

Co mam zrobić, by takie mecze się nie zdarzały?Też macie taki problem?Piszcie, chętnie usłyszę wasze opowieści i porady.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.07.2011, 17:36

Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Magicc Ekspert

0
02.07.2011 17:53    #1
Takie rzeczy niestety się zdarzają. Jeśli nasza drużyna zaczyna grać lepiej niż teoretycznie powinna, poziom trudności rośnie. Można to tłumaczyć tym, że nasi piłkarze stają się np. zbyt pewni siebie, ale ogólnie sprowadza się to do tego, że gra trochę pomaga rywalom żeby zachować realizm - stąd mecze życia bramkarzy rywali, którzy wyciągają 20 strzałów w światło bramki albo gole przeciętnych piłkarzy rywala z 30 - metrowych wolnych lub rzutów rożnych.

Sam miałem tak, że prowadząc Romę w tabeli wyprzedzałem 7 punktami Inter na kilka kolejek przed końcem sezonu, a ostatecznie po strasznych męczarniach wygrałem tylko dzięki lepszemu bilansowi spotkań bezpośrednich.

Elmut Partyzant

0
05.07.2011 10:26    #2
Zeby sie niezdarzalo powinienes odstawic gre na polke i zaczac grac w fife albo pes-a.
Ja bym preanaliozowal 2-3 spotkania i wyciagnol bledy, moze napastnicy dostali zadyszki i trzeba ich zmienic, moze twoj ofensywny pomocnik zaduzo strzela nieelnie, popatrz poanalizuj , jak napastnik to zmien jak pomocnik to zabron strzalow z dystansu a zaowocuje to wieksza ilosci podan do napastnikow, a moze grasz calyczas jedna taktyka ze wszystkimi i fm cie rozgryzł

AlexManager Partyzant

0
05.07.2011 10:50    #3
a propos [quote=Elmut]fm cie rozgryzł[/quote]

miałęm tak w Palermo, że grałem taktyką 4-3-1-2, gniotłęm całą ligę byłem po 20 kolejkach 1 i wtedy dosłownie npół ligi zaczęło grać identyczną taktyką(mimo iż wcześniej taką nie grali)...
サッカーはあなたと一緒にしよう

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution