Bug w wypożyczeniu.

PDrasta Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.07.2011, 00:21    Pytanie
Witam, mam tego typu bug. Gram Ekranasem Poniewież, chciałem kupić Michała Kucharczyka z Legii, ale oczywiscie nie chcial na Litwe przejść, poszedł do Kopenhagii, próbuję go wypożyczyć na 2 sezony, daję im 50% płac wynagrodzenia[max] + [!!]300mln euro za wypożyczenie[bez ustalania ceny wykupu] próbowalem z mniejszymi ale nic. I co? Kopenhaga odrzuca..Wydaje mi się, że spowodowane jest to tym, że chce go wypożyczyć na 2 lata, ale po co ta opcja jest, skoro nie mogę jej użyć. załączam screeny, jedynie można poznać bo ''wycofaj ofertę'', że ta została złożona oraz po dacie, kiedy oferta została odrzucona, w zakładce ''transfer'' jest tylko napisane ''wypożyczenie''.

Udało wam się kiedyś wypożyczyć zawodnika na 2 sezonu od razu?[no oczywiscie nie tego, który jest wystawiony na wypożyczenie..] Bo dla mnie troche niepojęte. Rozumiem, że oczekują opłacenia 100% wynagrodzenia, no ale 300mln euro wystarczy spokojnie.

http://zapod(...)png.html
http://zapod(...)png.html
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.07.2011 00:23    #1
Tak, jak najbardziej. Nawet był taki przypadek, że wypożyczyłem Zezinho z Santosu na dłużej niż miał obowiązywać jego kontrakt z brazylijskim zespołem.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.07.2011 o godz. 00:23

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.07.2011 09:23    #2
Ja również wypożyczyłem piłkarza na dwa sezony, nawet kilkukrotnie. Wypożyczający zespół musi mieć jednak wystarczająco mocną kadrę, by przez dwa lata nie odczuł braku tego zawodnika. A Kopenhaga pewnie uznała, że mogą wypożyczyć jedynie na rok.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
20.07.2011 09:29    #3
A próbowałeś z opcją ściągnięcia z powrotem? Tylko wtedy jedynie za fri, tak mi się zdaje. Poza tym trudno oczekiwać, żeby polskie talenty przechodziły na Litwę. To tak jakby do polskiej ligi przechodziły talenty czeskie, o niemieckich nie mówię. Tu już nawet kwestia finansów.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

PDrasta Młody aktywista

0
20.07.2011 14:08    #4
Rozumiem, ale patrząc na osiągnięcia tych klubów..
1 sezon - awansowałem do fazy grupowej LM[eliminując przy tym Kopenhagę w 3 rundie kwal.] / Kopenhaga odpadła w LE i zakonczyla rozgrywki na 4 rundzie kwal.

2 sezon - awans do LE po przegranym barażu z Anorthosi / Kopenhaga z racji zajętego 3 miejsca w lidze grala w LE, weszła do grupy - 3 miejsce. Budynki rozbudowuję możliwie najszybciej, nie sa najlepsze ale Kucharczyk miałby u mnie pierwsze miejsce w składzie - tam ledwo ławka.
Poza tym chcą 100% płac, ja niestety mogę im zaoferować tylko 50%, bo zmianie budżetu do 100% mogłoby dojsć - spróbuję.

Jeszcze jedno - 3 młodzików[Żyro, Gogol, Majewski chyba] przeszło na wypozyczenie do Sheriffu Tiraspol, odrzucając moje oferty, oni przez 2 sezony grali w grupie LE, zajmując ostatnie miejsce. Sheriff wszedł do fazy grupowej LE w poprzednim sezonie[realnie] i FM dał mu zbyt duza reputacje.. :/ Kto wolałby grać w Mołdawii, niż na Litwie? [fakt Sheriff ma bilans w swojej lidze 25-1-0, ale ta liga jest tak mocna..]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.07.2011 o godz. 14:12

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.07.2011 16:01    #5
Czasami tak jest że zawodnik nie chce przejść do danego klubu,nawet jakbyś mu zaoferował kosmiczne zarobki(po prostu może nie lubi twojego klubu i dlatego) -pieniądze to nie wszystko.Często po prostu tak jest że się nie lubi danego miasta i nie chce się w nim mieszkać i to nie jest kwestia pieniędzy jakie byśmy tam zarobili.Pozdrawiam

PDrasta Młody aktywista

0
20.07.2011 16:23    #6
konrwaw Ja to rozumiem, ale FM to nie życie :P Nie jest do mnie wrogo nastawiony, ale to nie chodzi o to, że on do mnie nie chce przejść, tylko, że Kopenhaga nie przyjmuje oferty w wysokości 50% płac /300mln euro..

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.