Trening zagrania

Marian B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.07.2011, 12:45    Pytanie
W rozmowie z zawodnikiem przez przez przypadek wskazałem trening zagrania piłkarzowi. Zabiera mu teraz 10% z treningu ogólnego i nie mogę tego wyłączyć. Jest tylko zielony dopisek co robi. Nie ma w interakcji z piłkarzem opcji aby tego zaprzestał - chyba że w innym miejscu - w rozmowie z piłkarzem nie.

Marian B Partyzant

0
31.07.2011 18:11    #1
Nie fatygujcie się już. Tego nie można anulować. Samo się anuluje "po wielu godzinach ciężkich treningów" - chyba pół roku minęło.

kaiser_chief Partyzant

0
31.07.2011 19:34    #2
marian zrobiles pol roku w 6 godzin? dobry wynik hehe

Jose Mourinho Partyzant

0
01.08.2011 14:35    #3
[quote=kaiser_chief]marian zrobiles pol roku w 6 godzin? dobry wynik hehe[/quote]

Uśmiałem się, ale jeśli to byłaby prawda to :)

farr Partyzant

0
01.08.2011 19:25    #4
Ja swoim Chelmsford w ciągu godziny rozegram około 5-6 spotkań w zależności od dramaturgii meczu i ewentualnej jednostronności. Dziś np grałem z Bristol City w Pucharze Ligi i mecz trwał dość długo, bo praktycznie non-stop Bristol ostrzeliwało moją bramkę i ku mojemu zaskoczeniu wygrałem z nimi 1:0 po rzucie rożnym... Szkoda tylko, że moi gracze potrafią pokonać zespół z Championship czy nawet średniaka z Premiership, a czasami na swoim poziomie ligowym przegrywają z outsiderami bez stylu ;/ ;d

jacekzielinski Partyzant

0
05.08.2011 01:04    #5
[quote=farr]Ja swoim Chelmsford w ciągu godziny rozegram około 5-6 spotkań w zależności od dramaturgii meczu i ewentualnej jednostronności. Dziś np grałem z Bristol City w Pucharze Ligi i mecz trwał dość długo, bo praktycznie non-stop Bristol ostrzeliwało moją bramkę i ku mojemu zaskoczeniu wygrałem z nimi 1:0 po rzucie rożnym... Szkoda tylko, że moi gracze potrafią pokonać zespół z Championship czy nawet średniaka z Premiership, a czasami na swoim poziomie ligowym przegrywają z outsiderami bez stylu ;/ ;d[/quote]

Jak to w życiu. Patrz nasze drużyny w eliminacjach do rozgrywek europejskich - niby powinni awansować bez problemu, a tu tęgie lanie od takich Levadii czy innych kelnerów.

A tak swoją drogą - komu nakazywać unikania gry słabszą nogą itp, itd?? Jakich atrybutów się trzymać przy przydzielaniu treningu konkretnych zagrań??

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.08.2011 o godz. 01:05

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.