Mam problem odnośnie posiadania piłki (przynajmniej według mojego asystenta). Gram Chelmsford City i obecnie rozgrywam 3 sezon w npower league 2 i bardzo często asystent informuje mnie o słabym posiadaniu piłki. Jestem w stanie zrozumieć to w meczach np z West Ham, Bristol City, Birmingham itd w Pucharze Ligi, bo rywale są dużo lepsi od moich zawodników. Zastanawia mnie natomiast, dlaczego mam te informacje również w lidze ! Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to że... mimo tych problemów w posiadaniu piłki moi gracze potrafią wyprowadzić 5-6 groźnych akcji i strzelić kilka goli (w zależności od skuteczności), a rywale mając 60% posiadania piłki mają problem w strzeleniu chociaż jednego gola. Dziwi mnie również fakt z problemem w posiadaniu piłki przez mój zespół, bo towarzyszył mi on również w Blue Square Bet Premier, a wygrałem tam ligę w cuglach... Trening techniczny mam na bodajże 4 gwiazdki i naprawdę brakuje mi pomysłu, co może wpływać na ten "problem", bo moim zdaniem jeżeli zespół wygrywa, to jest to problemem tylko na papierze. Co o tym myślicie ?
Najnowsze posty