Witam,gram 2 sezon Ac milanem i mam problem.W poprzednim sezonie wygrałem wszystko co się da po sezonie kupiłem nowych zawodników wszystko fajnie wygrałem parę meczy i potem zaczęły się remisy 0-0 i porażki z zespołami z dolnej połowy tabeli czasem udało mi się wymęczyć zwycięstwo 1-0 lub 2-1.Moi napastnicy grali jak by im się nie chciało, czasem po golu dla rywala potrafili zaraz po wznowieniu gry zrobić fenomenalną akcje i wyrównać a potem klepali piłke pod polem karny rywala.Poczytałem trochę o tym na necie i w prywatnej rozmowie powiedziałem im że jak tak dalej będą grać to nie utrzymają się w pierwszej jedenastce,podziałało fenomenalnie następny mecz wygrałem 9-0.pochwaliłem wszystkich pojedynczo w prywatnej rozmowie.Zadowolony mysle ze kryzys zażegnany zaczynam następny mecz i remisuje 1-1 ze słabiutkim zespołem myślę no trudno wypadek przy pracy zaczynam nastepny mecz i przegrywam 2-0 z zespołem ze środka tabeli po bardzo slabym meczu.Taktyka jaką gram to 4-2-4 od grandmaga lub ghost tactic by Zero mój skład to Abbiat
Van der wiel-Hummels-T. Silva-Boateng
M'villa-Nocerino
-Pato -Gotze
Ibra-Aguero
Van der wiel-Hummels-T. Silva-Boateng
M'villa-Nocerino
-Pato -Gotze
Ibra-Aguero
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.10.2011, 23:33
Najnowsze posty