Poziom trudności

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.10.2011, 17:26    Pytanie
Co myślicie o poziomie trudności? w poprzednim managerze był ok a w tym jest jak na razie kicha bo gram Juventusem i wygrywam ze wszystkimi po 5-0, a takie coś nie sprawia mi radości z gry. za dużo bramek ewidentnie wpada.

jarza14 Partyzant

0
22.10.2011 23:00    #10
niestety odnoszę takie samo wrażenie, oczywiście zobaczymy jak będzie dalej bo rozegrałem dopiero kilka spotkań, ale jakoś to tak za łatwo wszystko przychodzi (gram Legią), już w demie miałem wrażenie że coś jest nie tak, grałem Realem i ogrywałem Barce jak chciałem, absolutnie ich dominując w meczach. Myślałem że jestem jakimś taktycznym geniuszem (taktyka zrobiona kreatorem, żadnych cudów, pospolite 4-2-3-1) ale jednak wygląda na to że to poziom trudności jest nierealistyczny, dokładnie takie odnoszę wrażenie, przykładem jest mój mecz o superpuchar Polski wygrany przeze mnie 5:1 z Wisłą i moje ciągłe ataki, Wisła nieistniała w meczu

Akontipus Partyzant

0
23.10.2011 00:04    #11
W poprzednim Fmie przed pierwszym patchem gralem Leverkusen i zauwazylem ze przy silnej obronie i pomocnikach mozna grac bardzo wysunieta linia i pressingiem zmiazdzyc nawet Bayern M. Po wgraniu patcha dostawalem pilki za plecy az milo ( albo i niemilo) od kazdego teamu. Takze nie martw sie, po 1 patchu bedziesz sie wkurzal, ze silnik taktyczny ulegl wielu zmianom, po 2 patchu wkurzysz sie za Twoi gracze maja zbyt duoz kotuzji a po 3 zacznie Cie wkurzac sztuczne ograniczanie stuprocentowych okazji (np nagminne zle przyjmowanie pilki w sytuacjach sam na sam). Ciesz sie dominacja poki mozesz :D

Tom88 Partyzant

0
23.10.2011 09:01    #12
Mam nadzieję że to poprawią jak wyjdzie patch bo tak to nie ma żadnej rywalizacji w grze i od razu mi się odechciewa grać. A w ogóle sie nie starałem nad taktyką, a rozmowy i inne rzeczy to robi asystent.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
23.10.2011 10:18    #13
no widzicie, a ja gram w 6 lidze angielskiej i dostaję na przemian porażkę i remis. jakby było trudniej, to musiałbym siąść i płakać... chętnie przyjmę od Was te genialne taktyki, pozwalające wygrywać po 5:0. nie krępujcie się, ślijcie! ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Bruenor Partyzant

0
23.10.2011 10:34    #14
boże, czytałeś całą dyskusję , nie zauważyłeś , iż mówimy tu o odzwierciedleniu poziomu trudności rozgrywek, a nie o tym "KIM GRAĆ ŻEBY BYŁO TRUDNO" ?

Tom88 Partyzant

0
23.10.2011 10:48    #15
Nie interesuje mnie że ktoś gra 6 ligą, ja lubię grać znanymi drużynami, co nie znaczy że mam wszystkich wysoko pokonywać. A jak ktoś zaczyna grać 6 liga i co sezon praktycznie awansuje a po iluś sezonach w końcu gra w lidzę mistrzów to też jest nie realne bo takie rzeczy raczej się nie zdarzają w rzeczywistości.

dinor913 Partyzant

0
23.10.2011 10:54    #16
W 6 lidze nie ma tak latwo, ograniczenia budzetowe (polowa graczy na darmowym,budzet placowy 2 tys euro czyli zawodnicy zarabiaja po 250 euro itp)

Ja wam radze rozegrac kilka meczów lub sezon ja zawsze mialem jak prowadzilem dobry klub problem w 2 sezonach i wyzej, a w 1 niszczyłem wszystkich. Urok Fm taki jest i tyle mozna w temacie

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
23.10.2011 10:59    #17
nie trzeba do mnie boże, wystarczy po nicku. po drugie ktoś Ci dobrze napisał, zagraj sezon do końca i wygraj, zdobądź potrójną koronę, obroń ją. Jak to zrobisz za pierwszym podejściem - ok, uznam, że jest za łatwo. ale forma w trakcie sezonu potrafi się "wahnąć" dość zdrowo, więc dograj do końca, potem narzekaj...
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

dinor913 Partyzant

0
23.10.2011 11:03    #18
A poczatki zawsze są w fm jakies latwe i to od zawsze

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.10.2011 11:18    #19
Wiecie co po rozegraniu sezonu powiem że może jest troszkę za łatwo i autor tematu ma troszkę racji,ale grając słabą drużyna wcale nie jest tak łatwo...Pozdrawiam

P.S.Tutaj wynik cud Śląska w lidze europejskiej :

Czy to bug zdecydujcie sami...nadmieniam że to nie ja tylko Orest Lenczyk był w tym meczu trenerem Śląska ;p Jakby ktoś chcial jakieś inne screeny z tego meczu to pisać - postaram się zamieścić...

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 23.10.2011 o godz. 11:23

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution