Rozmowa przed meczowa itp

zollw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.11.2011, 13:45    Pytanie
Witam , jak Wam się podoba nowa rozmowa przed meczowa i po ?
Według mnie przekombinowali trochę i jak narazie nie zauważyłem żeby jakiś ostrożny tekst który brzmi tak samo jak spokojny działał na piłkarzy inaczej , jeżeli ktoś wie na jakiej zasadzie działa rozmowa motywacyjna w najnowszym FM to proszę o wytłumaczenie mi tego :D

grubby Partyzant

0
13.11.2011 15:07    #1
W sumie to ja również nie zauważam specjalnej różnicy, a gram już 2 sezon. Podoba mi się tylko to, że jak przegrają jakieś spotkanie i agresywnie do nich mówię, że jestem rozczarowany, to są zmotywowani i podbudowani, zaś nie podoba mi się opcja, gdy wygram mecz, ale po fatalnej grze i powiem im to wprost (mimo wyniku nie zauważyłem pozytywów, czy coś w ten deseń) to są oburzeni i sfrustrowani.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.11.2011 16:04    #2
Bo moim zdaniem jak wygrają mecz najlepiej działa pochwała nie warto mówić ze wygrali grając słabo,więc ja zawsze chwalę jak wygrają nie ważne w jaki sposób...tak samo jak przegrają to ich rugam i jest dobrze,nie kombinuje zbytnio w rozmowach i nie używam innych wersji rozmów;p

PDrasta Młody aktywista

0
13.11.2011 16:11    #3
mam podobnie do konrwawa, mam swoją 'listę' rozmów motywacyjnych i tylko ją używam. Nie wiem, czy macie ten sam problem co ja, ale nie warto ich chwalić w przerwie meczu. Wygrywając 2:0 i chwaląc zawodników moim zdanem są oni zbyt pewni siebie i mecz po prostu lamią. Dlatego często gry wynik jest 1:0, a ja przeważam, krzyczę na nich, że nie podoba mi się ich gra, są wtedy zmotywowani. Wątpię, by w realu tak to zadziałało[po dobrej grze], ale to FM :D. Mam jedynie problem z rozmową przedmeczową, zazwyczaj daje o kibicach, sa dwie, stosuję raz tą raz tą, jak wy dajecie? jaka się sprawdza najlepiej? :)
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

0
13.11.2011 16:27    #4
[quote=PDrasta]mam podobnie do konrwawa, mam swoją 'listę' rozmów motywacyjnych i tylko ją używam. Nie wiem, czy macie ten sam problem co ja, ale nie warto ich chwalić w przerwie meczu. Wygrywając 2:0 i chwaląc zawodników moim zdanem są oni zbyt pewni siebie i mecz po prostu lamią. Dlatego często gry wynik jest 1:0, a ja przeważam, krzyczę na nich, że nie podoba mi się ich gra, są wtedy zmotywowani. Wątpię, by w realu tak to zadziałało[po dobrej grze], ale to FM :D. Mam jedynie problem z rozmową przedmeczową, zazwyczaj daje o kibicach, sa dwie, stosuję raz tą raz tą, jak wy dajecie? jaka się sprawdza najlepiej? :)[/quote]
Dokładnie.Ja przed meczem często stosuję żeby grali spokojnie(czy na luzie coś w tym stylu;p) i są wyluzowani i wtedy wygrywają,czasami daje żeby zagrali dla kibiców ale to nic nie daje niezależnie od tonu żadnej reakcji;p - tak samo wątpię żeby to w realu się sprawdziło ale tutaj w FM-ie daję radę;p

P.S.Właśnie z przedmeczowymi jest najgorzej bo nie wiadomo co powiedzieć żeby ich nie wkurzyć,dałem raz napastnikom żeby strzelili gola lub dwa to się wkurzyli i byli zdezorientowani to samo z pomocą jak dam zdominuj środek pola;p

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.11.2011 o godz. 16:29

dybciox Partyzant

0
13.11.2011 18:02    #5
Ta gra dla kibiców czasem coś daje. Chyba przy ważnych meczach itp.

Ja tam zostawiam motywację asystentowi ;d

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
13.11.2011 18:14    #6
IMO rozmowa przedmeczowa poza "Bez presji" nie daje żadnego efektu dla całej drużyny i to niezależnie od tego, co się powie. Najczęściej nikt nie reaguje, a jak już, to tylko 2-3 graczy.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

grubby Partyzant

0
13.11.2011 18:46    #7
ja przed meczem zazwyczaj daję agresywnie, ze oczekuje od nich zwyciestwa, ale to w przypadku słabszych przeciwników. Problem jest, gdy musze w lidze sie zmierzyc z Barca, albo Realem, wtedy zazwyczaj daje albo "duzo szczescia", albo "wynik nie jest ważny" (czy coś takiego), i czasami udaje mi sie zremisować z gigantami, ale zazwyczaj przegrywam. Może ma ktoś patent na silniejszych rywali?

0
13.11.2011 19:36    #8
[quote=Bolson]IMO rozmowa przedmeczowa poza "Bez presji" nie daje żadnego efektu dla całej drużyny i to niezależnie od tego, co się powie. Najczęściej nikt nie reaguje, a jak już, to tylko 2-3 graczy. [/quote]

Dokładnie,moim zdaniem rozmowa motywacyjna też nic nie daje albo bardzo mało,co bym nie powiedział to i tak graja tak samo w sumie;p

zollw Partyzant

0
13.11.2011 22:58    #9
ja sprawadzałem różne warianty rozmów i najgorsze jest to że do każdego piłkarza należy podejść indywidualnie , ale żeby zapamiętać co kto lubi to musiał bym zużyć ryze papieru na notatki :O

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.