[quote=PDrasta]mam podobnie do konrwawa, mam swoją 'listę' rozmów motywacyjnych i tylko ją używam. Nie wiem, czy macie ten sam problem co ja, ale nie warto ich chwalić w przerwie meczu. Wygrywając 2:0 i chwaląc zawodników moim zdanem są oni zbyt pewni siebie i mecz po prostu lamią. Dlatego często gry wynik jest 1:0, a ja przeważam, krzyczę na nich, że nie podoba mi się ich gra, są wtedy zmotywowani. Wątpię, by w realu tak to zadziałało[po dobrej grze], ale to FM
. Mam jedynie problem z rozmową przedmeczową, zazwyczaj daje o kibicach, sa dwie, stosuję raz tą raz tą, jak wy dajecie? jaka się sprawdza najlepiej?
[/quote]
Dokładnie.Ja przed meczem często stosuję żeby grali spokojnie(czy na luzie coś w tym stylu;p) i są wyluzowani i wtedy wygrywają,czasami daje żeby zagrali dla kibiców ale to nic nie daje niezależnie od tonu żadnej reakcji;p - tak samo wątpię żeby to w realu się sprawdziło ale tutaj w FM-ie daję radę;p
P.S.Właśnie z przedmeczowymi jest najgorzej bo nie wiadomo co powiedzieć żeby ich nie wkurzyć,dałem raz napastnikom żeby strzelili gola lub dwa to się wkurzyli i byli zdezorientowani to samo z pomocą jak dam zdominuj środek pola;p
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.11.2011 o godz. 16:29
Najnowsze posty