Witam. Mam pytanie dotyczące Malagi i jej właściciela. Być może ktoś z Was grał tym klubem i może udzielić mi odpowiedzi ..... co właściwie robi ten szejk w maladze?? Oprócz początkowego funduszu, około 40 mln, nie dostałem od niego złamanego grosza. Mam drugi sezon, po pladze kontuzji i przegraniu masy wygranych meczy niestety spadłem na 6 miejsce i nie dostałem się do LM. Jako, ze buduję team praktycznie tylko z Hiszpanów zakupiłem sobie J. Martineza za 35 mln w ratach, Domingueza i Botie na obrone po okolo 12 mln w ratach. Bylo także kilka mniejszych zakupów jak Canella, Rafinha czy Afellay po okolo 3 mln kazdy. Licząc, ze Mr. Rich mi pomoże zadłużyłem się dość mocno. Wiadomo, ze jakby prowadził np taki Betis czy nawet Valencie, oszczędzałbym pieniądze i obrał inne cele transferowe. Mam początek 2 sezonu po "wszystkich sponsorach i prawach TV" ale ekstra pieniedzy od chairmana nie dostalem.
Czy ktoś wie, czy ten szejk jest "fejk" czy pozniej, gdy ma sie lepsze wyniki to wykłada coś ze swojego petro-portfela?? PZDR
Czy ktoś wie, czy ten szejk jest "fejk" czy pozniej, gdy ma sie lepsze wyniki to wykłada coś ze swojego petro-portfela?? PZDR
Najnowsze posty