Spoko, ja np. zauważam kilka "niedociągnięć" jak brak zmiany atrybutów nawet u wielkich gwiazd czy zrobienie przez SI jedenej ligi wyraznie silniejszej jesli chodzi o przeprowadzanie transferó (PS). Proste przykłady:
Messi i Ronaldo. Dlaczego Messi choc juz dawno nie przypomina tego chudzielca z przed 3-4 lat ma caly czas sile ok 8 jak zastawia sie na nogach niesamowicie i dosc ciezko go przewrocic. To nie jest gracz typu Navas czy Walcott. Sprawa Ronaldo wyglada nieco inaczej. Gosc wali freekicki w 30 rzad trybun regularnie od 2,5 sezonu a i tak caly czas skill jest na poziomie ok 17. Za to np. wspaniale głowkuje, sadze, ze jest jednym z najlepiej glowkujacych graczy na swiecie wiec przynajmniej jumping powienien miec okolo 18.
Druga sprawa to transfery komputerowych klubów. Panowie z SI postarali sie, żeby PS bylo wyraznie na topie. Przykladow moge podac wiele. Barca wydej kase na Sandomierskiego, Real kupuje mase brazyli jak Anderson lub Adryan albo hiszpan Suso, ktorzy nawet nie sa zarejestrowani do rozgrywek. Real za to sprzedaje Diarre, Granero i nie kupuje nikogo na ich miejsce. Jedyna Sevilla i Atletico robia pokazne wzmocnienia ale po co kupowac 2 nowych strikerow jak sie gra jednym i ma sie jeszcze jednego lub dwoch w odwodzie.
Za to MU, MC i Leverpool?? Sam bym lepszych nie wymyslil. FMowy Fergie jest lepszy do prawdziwego, bo ten zauwazyl ze ma wyrazne braki w srodku pomocy wiec zakupil Vidala i Dzagoeva. Liverpool dodal do swej paki Diarre, Negredo i staraja sie o Kjaera. MC wiadomo, juz nawet straciłem rachube. Od Ganso sie zaczęło a pozniej to juz polecialo z górki. Zreszta Arsenal i Chelsea tez nie zostaly w tyle.
W Serie A tylko moj kumpel który gra Napoli zakupil sensownych graczy a Inter czy Milan po prostu kupuje bez pomyslu.
Nie wiem, może takie mam wrażenie, może taka się sytuacja wygenerowała ale gram drugiego sejwa i jest podobnie. Ogolnie do pracy resercherow mam kilka zastrzeżeń choc na pewno mniej niz do beta-testerow
Najnowsze posty