Motywacja

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2012, 15:10    Pytanie
Jak da się podnosić morale? Ściągnąłem trenera z motywacją 19 (lub 20 nie pamiętam) lecz nadal ich morale zazwyczaj są niskie. Narazie nie chce rozgrywać meczów, ponieważ wiem iż je przegram (gram realem madryt).
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Szemek Ekspert

0
05.01.2012 23:37    #10
Higuain, Benzema, jakieś uzdolnione dzieciaki - faktycznie lipa, no ale chyba ma jakiś budżet transferowy? Jeżeli jest mało napastników to można kogoś kupić albo wypożyczyć. Ja lubię mieć czterech napadziorów - 3 równych b.dobrych i jeden młody zdolny albo staruszek, ale potrafiący zrobić różnicę.
"To tylko Internet k*rwa."

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.01.2012 00:04    #11
Także lubię mieć mocny napad: zazwyczaj dwóch bardzo dobrych, jeden dobry/nie odstający poziomem, a czwarty to taki ultramłodzik który ma za parę lat eksplodować. Chociaż aktualnie zaczynam Malagą - Rondon, młody i trochę słabszy niż VdN gra u mnie w pierwszym składzie, VdN jako "ten drugi" a trzeci jest Paloschi. Po sezonie zakładam oddanie Ruuda za darmo, bo już zakontraktowałem Carlosa Fierro który przyjdzie w 2012, w rezerwie mam Juanmiego.

Jednak Real to inna bajka - nie opłaca tam się kupować napastników jeśli ma się takie bogactwo w pomocy. Lepiej grać jednym na szpicy, MOIM ZDANIEM.
#TeamTyniec

repus Młody aktywista

0
06.01.2012 12:58    #12
Miałem budżet 28 milionów. Kupiłem za to zdolnych młodych piłkarzy, Niang z Francji , Breno z bayernu, i Bartosz Salomon (chociaż nie widzę w nim czegoś szczególnego to postanowiłem zakontraktować go bo udało mi się wywalczyć z 4,8 miliona na 1,8) i jeszcze dwóch młodzików, po 3 miliony chociaż chyba wystąpił jakiś błąd ponieważ nie pojawili się u mnie w klubie nigdzie, ani w U-19 ani w podstawowej(kupowałem ich w okienku transferowym)

Niang to napastnik.
Breno to obrońca (co ciekawe już od dłuższego casu hmm... 10 meczy utrzymuje formę na bardzo wysokim poziomy czym wygryzł pepe ze składu.
Salomon to pomocnik.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 06.01.2012 o godz. 13:00

repus Młody aktywista

0
06.01.2012 16:48    #13
Holzhauser- to wg mnie talent, który pochodzi z Austrii. Przyjrzyjcie się mu jak poszukujecie srodkowych pomocnikow.
Godna uwagi jest jego kreatywnośc, którą mimo młodego wieku- 18 lat dobił już do 15

A jego cena to JEDYNE 2,8 miliona !
(przynajmniej za tyle go kupiłem)

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 06.01.2012 o godz. 16:51

Szemek Ekspert

0
06.01.2012 17:26    #14
Twoja wola, ale Real musi wygrywać teraz, a nie za kilka lat jak się dzieciaki rozwiną. IMO najpierw powinieneś zadbać o pierwszy skład, a później sprowadzać przyszłościowych ludków, bo jeszcze się okaże, że nie doczekasz przyszłości w Realu i nie zobaczysz jak oni się rozwiną.
"To tylko Internet k*rwa."

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.01.2012 22:08    #15
Też do Realu nie sprowadzałbym młodzików w pierwszym okienku, raczej umocnił pierwszy skład, ew. uzupełnił luki w rezerwie.
#TeamTyniec

repus Młody aktywista

0
07.01.2012 13:36    #16
Wiem, że jakoś da się wydać piłkarzowi polecenie by zawijał piłkę koło bramkarza lecz nie wiem jak.
Moglibyście mi powiedzieć?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.