[quote=Slayer666]Azi a patrzyłes na atrybuty? Gdy grałem Aston Villą to w 4 sezonie grając jeszce w Rennes dostał zapalenia ścięgna i wypadł na ponad 9 miesięcy. W dodatku miał dwuletni kontrakt i średnie atrybuty bo złamał nogę w pierwszym sezonie więc wyglądał przeciętnie i był wystawiony na 4 mln euro, więc jest to dośc prawdopodobne.[/quote]
Zdziwię Cię - przejrzałem dokładnie jego profil i w ciągu tych 3 sezonów doznał w sumie 3 kontuzji (8,11, 8 dni). Jedyne co wpływało na obniżenie jego ceny to chęć zmiany klubu na większy. Staty ma świetne. A co więcej to podstawowy zawodnik obecnych u mnie mistrzów świata (haha ciekawe jak im się to udało
). Kosztował mnie dokładnie 3,3M.
Z takich dziwnych cen to z pamięci napiszę tylko Valencia (ManUtd) za około 6,75M był już 2 czy 3 razy mi proponowany (niestety najpierw nie miałem kasy a potem nie mogłem się z nim dogadać co do wysokocii kontraktu - bądź co bądź to Blackpool).
Kupiłem w pierwszym sezonie w zimie Nedum Onuoha za około 5,5-6,5M (już nie pamiętam) ale przeplata on dobre mecze z kiksowatymi.
Najlepszy transfer klubu to jednak Owen Hargreaves (z wolnego transferu) który świetne broni a przy tym strzelił dla mojego klubu sporo bramek (choć do tej pory z tego nie słynął) głównie ze SF.
I tym wątkiem chciałem powrócić do tematu. Warto sprawdzić OH bo jego jedynym minusem jest w sumie leciwość.
Najnowsze posty